5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #1 Merhabalar hatalı resim yüklediğin gerekçesi ile ban yedim. Peki Merak ediyorum. Resim yerine tıkladığımda neden Link istiyor. Technpad adresine yönlendirse ya yüklesek...! Kullanmıcaksak neden var biri şu nedenden var derse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2014
Merhabalar hatalı resim yüklediğin gerekçesi ile ban yedim. Peki Merak ediyorum. Resim yerine tıkladığımda neden Link istiyor. Technpad adresine yönlendirse ya yüklesek...! Kullanmıcaksak neden var biri şu nedenden var derse sevinirim.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 26 Temmuz 2014 #2 Cevapla butonunun sağındaki "Resim Yükle" butonuna basarsanız klasör açılacaktır. Dosyanın konumunu belirtirseniz yüklemeyi yapabilirsiniz tabi boyutu belirli bir miktarı aşmamak şartıyla.
Cevapla butonunun sağındaki "Resim Yükle" butonuna basarsanız klasör açılacaktır. Dosyanın konumunu belirtirseniz yüklemeyi yapabilirsiniz tabi boyutu belirli bir miktarı aşmamak şartıyla.
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #3 BilgisayarKurdu dedi: Cevapla butonunun sağındaki "Resim Yükle" butonuna basarsanız klasör açılacaktır. Dosyanın konumunu belirtirseniz yüklemeyi yapabilirsiniz tabi boyutu belirli bir miktarı aşmamak şartıyla. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Garip olan bir link adresi verilip. Link verdim diye ceza yemem. Kullanmıcaksak oraya neden konuşmuş anlamıyorum.
BilgisayarKurdu dedi: Cevapla butonunun sağındaki "Resim Yükle" butonuna basarsanız klasör açılacaktır. Dosyanın konumunu belirtirseniz yüklemeyi yapabilirsiniz tabi boyutu belirli bir miktarı aşmamak şartıyla. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Garip olan bir link adresi verilip. Link verdim diye ceza yemem. Kullanmıcaksak oraya neden konuşmuş anlamıyorum.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2014 #4 Technopat Sosyal'e Resim Ekleme | Technopat Sosyal