Technopat rozeti nasıl alınır?

444617

Decipat
Makaleler
6
Yeni özellik olan rozeti sevdim. Linux, Windows ve güvenlik konularında gördüm. Ben de almak istiyorum. Nasıl alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kategoride attığın mesajlar, çözümler, mesaj atmak için mi mesaj attığın araştırılıyor. Bunun sonucunda da her ay rozet alıyorsun.
Ek olarak:

Gerekli cevap burada:

Rozetler hakkında detaylar vermek gerekirse sol tarafta ve profilimde örnek bir rozeti görebilirsiniz.
Rozetler katılım tarihinin üstünde, varsa tagın altında olacak.

Rozetleri aylık olarak vermeyi düşündüğümüzü belirtmeliyim. Daha iyi anlamanız adına örneklerle anlatmak istiyorum. Ali, Mehmet ve Ahmet 1 ay boyunca Oyun Teknik Destek kategorisinde mesajlar yazıp konuları çözüme kavuşturdu. Tek tek özenle profillerini inceleyip en çok çözüme kavuşturan kişiyi belirleyeceğiz. Artı olarak en çok mesaj atanları da. Mesaj ve çözümleri de incelenecek, gereksiz, mesaj yazmak için yazılmış olan mesajları göz ardı edeceğiz. Aynı şekilde çözümlerde de şaibe fark ettiğimizde bu kişiyi eleyebiliriz. Sadece çözüm ve mesaj sayısı değil. Kullanıcı İncelemeleri kategorisi olduğunda en çok ve en iyi inceleme konusu açan kişilere de rozet vermeyi düşündüğümüzü belirtmeliyim.

Rozet vermeyi düşündüğümüz, çözümlerini, mesajlarını inceleyeceğimiz kişi/kişiler için de bazı kriterlerimiz olacak. 1000 mesaj ve 1 yıllık üyeliğinin bulunmasını, birden fazla çoklu üyeliğe sahip olmamasını, birden fazla çoklu üyeliğe sahipse ve mantıklı bir açıklaması varsa Bize Ulaşın kısmından "Çoklu Üyelik Hakkında" başlığında mail gönderirse açıklamasına göre istisna olabilir. Başlığı yazdığımdan farklı gönderenlerin mailleri dikkate alınmayabilir.

Rozetlerin görünümleri de farklı olacak haliyle. Rozetler bir ayın sonunda incelenmiş belli kişilere verilip diğer ay bu kişilerden alınacak. Rozet kazanan kişi ikinci ay ise değerlendirmeye alınmayacaktır. Şu anlık düşüncelerimiz bu yönde, mesaj ve çözüm incelemesini kolay yapabilmek adına incelemelerimiz olacak.

Öncelikle ağırlık vereceğimiz kategoriler:
  • Oyun Teknik Destek
  • Teknik Destek
  • 0x07b Hata Analizi
  • Mavi Ekran Hata Analizi
  • Aygıt Sürücüleri
  • İndirim Köşesi olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı