micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, rozetlerin olduğu kısmı biliyorum fakat bu rozetler nasıl alınıyor? Mesela örnek Kıdemlı Üye?
Arkadaşlar, rozetlerin olduğu kısmı biliyorum fakat bu rozetler nasıl alınıyor? Mesela örnek Kıdemlı Üye?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #2 Rozetlerin ait olduğu bölümde yeterince mesaj ve çözüme ulaşırsan moderatörler tarafından sana veriliyor. Rozetler Rozetler, eşsiz ve değerli eylemler için özel ödüllerdir. Bu sayfa, tüm rozetlerin bir listesini gösterir. www.technopat.net
Rozetlerin ait olduğu bölümde yeterince mesaj ve çözüme ulaşırsan moderatörler tarafından sana veriliyor. Rozetler Rozetler, eşsiz ve değerli eylemler için özel ödüllerdir. Bu sayfa, tüm rozetlerin bir listesini gösterir. www.technopat.net
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 26 Mayıs 2023 #3 Famronty dedi: Rozetlerin ait olduğu bölümde yeterince mesaj ve çözüme ulaşırsan moderatörler tarafından sana veriliyor. Rozetler Rozetler, eşsiz ve değerli eylemler için özel ödüllerdir. Bu sayfa, tüm rozetlerin bir listesini gösterir. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Moderatör vermiyor diye biliyorum.
Famronty dedi: Rozetlerin ait olduğu bölümde yeterince mesaj ve çözüme ulaşırsan moderatörler tarafından sana veriliyor. Rozetler Rozetler, eşsiz ve değerli eylemler için özel ödüllerdir. Bu sayfa, tüm rozetlerin bir listesini gösterir. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Moderatör vermiyor diye biliyorum.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #4 Mirza Kaplan dedi: Moderatör vermiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yönetici veya moderatör diye biliyorum.
Mirza Kaplan dedi: Moderatör vermiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yönetici veya moderatör diye biliyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.949 Makaleler 26 Çözümler 519 26 Mayıs 2023 #5 Belli bir kategoride ne kadar çok aktif olup mesaj ve çözüm alırsan sistem tarafından otomatik olarak veriliyor. Almak için 1 ay uğraştığın rozetin 1-2 gün sonra gitmesi de ayrı saçmalık tabii.
Belli bir kategoride ne kadar çok aktif olup mesaj ve çözüm alırsan sistem tarafından otomatik olarak veriliyor. Almak için 1 ay uğraştığın rozetin 1-2 gün sonra gitmesi de ayrı saçmalık tabii.