Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Şubat 2013 #1 Technopat olarak yavaş yavaş ve emin adımlarla büyürken forumumuzda rütbe sistemi getirmeyi düşünüyoruz. Ne dersiniz bu konuya? Tavsiyelerinizi alalım. Öneriler: -Askeri rütbe sistemi -Matrix karakterleri (Cypher, Switch, Apoc, Trinity, Morpheus, Neo, Oracle..)
Technopat olarak yavaş yavaş ve emin adımlarla büyürken forumumuzda rütbe sistemi getirmeyi düşünüyoruz. Ne dersiniz bu konuya? Tavsiyelerinizi alalım. Öneriler: -Askeri rütbe sistemi -Matrix karakterleri (Cypher, Switch, Apoc, Trinity, Morpheus, Neo, Oracle..)
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 4 Şubat 2013 #2 Çok güzel olur. Askeri rütbeler mi olucak?
1 115 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 539 4 Şubat 2013 #3 Bence de çok güzel olur, nasıl düşünüyorsunuz rütbe sistemini?
Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2013 #4 Bence de çok iyi olur. Bence ceza sistemi daha da ağırlaşmalı. Yazım hatalarına tahammülüm yok. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2013
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Şubat 2013 #5 Bana göre ''Amele'' işi olur biraz. Tabii demokrasinin önünde boynumuz kıldan ince
V Vesta Hectopat Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 120 5 Şubat 2013 #6 Bence güzel olur fakat ceza sistemi çok ağır
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #7 Vesta dedi: Bence güzel olur fakat ceza sistemi çok ağır Genişletmek için tıkla... Forum kurallarına uyarsan ceza almazsın.
Vesta dedi: Bence güzel olur fakat ceza sistemi çok ağır Genişletmek için tıkla... Forum kurallarına uyarsan ceza almazsın.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #8 Olursa insanlar ünvana sahip olmak içim mesaj kasacaklar diye düşünüyorum. Ancak olursa DH'deki gibi on başı, yüz başı, bin başı ve dahili olarak orgeneral olabilir.
Olursa insanlar ünvana sahip olmak içim mesaj kasacaklar diye düşünüyorum. Ancak olursa DH'deki gibi on başı, yüz başı, bin başı ve dahili olarak orgeneral olabilir.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #9 Bence doktor ünvanları olsun. Asistan, Doçent vs.
V Vesta Hectopat Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 120 5 Şubat 2013 #10 Oğuzhan Ünver dedi: Forum kurallarına uyarsan ceza almazsın. Genişletmek için tıkla... Ben zaten uymuyorum demedim ya da ceza alıyorum demedim , sadece ağır dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2013
Oğuzhan Ünver dedi: Forum kurallarına uyarsan ceza almazsın. Genişletmek için tıkla... Ben zaten uymuyorum demedim ya da ceza alıyorum demedim , sadece ağır dedim.