son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #11 Vesta dedi: Ben zaten uymuyorum demedim yada ceza alıyorum demedim , sadece ağır dedim. Genişletmek için tıkla... Ağır da değil. Adamlar sadece üsluba ve Türkçene göre ceza veriyor ve bu özellik her insanda olması gerek. Türkçemiz ses bayrağımızdır.
Vesta dedi: Ben zaten uymuyorum demedim yada ceza alıyorum demedim , sadece ağır dedim. Genişletmek için tıkla... Ağır da değil. Adamlar sadece üsluba ve Türkçene göre ceza veriyor ve bu özellik her insanda olması gerek. Türkçemiz ses bayrağımızdır.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 5 Şubat 2013 #12 son_goku dedi: Ağır da değil. Adamlar sadece üsluba ve Türkçene göre ceza veriyor ve bu özellik her insanda olması gerek. Türkçemiz ses bayrağımızdır. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu bazılarına açıklamak çok zor oluyor. Malesef...
son_goku dedi: Ağır da değil. Adamlar sadece üsluba ve Türkçene göre ceza veriyor ve bu özellik her insanda olması gerek. Türkçemiz ses bayrağımızdır. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu bazılarına açıklamak çok zor oluyor. Malesef...
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #13
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Şubat 2013 #14 Askeri olmayacak arkadaşlar. Önerileri bekliyoruz... /Konu dağılmasın.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #15 Burak Alkan dedi: Askeri olmayacak arkadaşlar. Önerileri bekliyoruz... /Konu dağılmasın. Genişletmek için tıkla... Doktor, Doçent, Asistan olsun o zaman. Bu da olmaz derseniz en azından Türkçe olsun...
Burak Alkan dedi: Askeri olmayacak arkadaşlar. Önerileri bekliyoruz... /Konu dağılmasın. Genişletmek için tıkla... Doktor, Doçent, Asistan olsun o zaman. Bu da olmaz derseniz en azından Türkçe olsun...
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Şubat 2013 #16 Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence.
Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #17 Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Aynen güzel fikir. "Yeni Technopat Üyesi", "Technopat Takipçisi", "Technopat Okuru", "TechnopatSever"...
Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Aynen güzel fikir. "Yeni Technopat Üyesi", "Technopat Takipçisi", "Technopat Okuru", "TechnopatSever"...
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 5 Şubat 2013 #18 Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu olabilir.
Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu olabilir.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 5 Şubat 2013 #19 Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Evet bu terimler kullanılırsa daha iyi olur.
Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Evet bu terimler kullanılırsa daha iyi olur.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 5 Şubat 2013 #20 Mesela ben "Forum Kurdu". Şimdik fark ettim Moderator'e dönmüş