Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #21 BilgisayarKurdu dedi: Mesela ben "Forum Kurdu". Şimdik fark ettim Moderator'e dönmüş Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
BilgisayarKurdu dedi: Mesela ben "Forum Kurdu". Şimdik fark ettim Moderator'e dönmüş Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
memocqn Hectopat Katılım 30 Kasım 2012 Mesajlar 189 5 Şubat 2013 #22 İlla bir hiyerarşik sistemin olması gerekli mi?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 6 Şubat 2013 #23 Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel fikir bence.
Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel fikir bence.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Şubat 2013 #24 Ben daha orijinal bişey olsun derim.
memocqn Hectopat Katılım 30 Kasım 2012 Mesajlar 189 6 Şubat 2013 #25 T....... Te..... Tec.... Tech... Techn.. Techno... Technop.. Technopa. Technopat. Technopat? Technopat! İşte 8.500 mesaj sonra o olsun. Sloganda herkes bir gün Technopat! olacak gibi bişeyler olsun.
T....... Te..... Tec.... Tech... Techn.. Techno... Technop.. Technopa. Technopat. Technopat? Technopat! İşte 8.500 mesaj sonra o olsun. Sloganda herkes bir gün Technopat! olacak gibi bişeyler olsun.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 6 Şubat 2013 #26 memocqn dedi: T....... Te..... Tec.... Tech... Techn.. Techno... Technop.. Technopa. Technopat. Technopat? Technopat! İşte 8.500 mesaj sonra o olsun. Sloganda herkes bir gün Technopat! olacak gibi bişeyler olsun. Genişletmek için tıkla... Bence güzel...
memocqn dedi: T....... Te..... Tec.... Tech... Techn.. Techno... Technop.. Technopa. Technopat. Technopat? Technopat! İşte 8.500 mesaj sonra o olsun. Sloganda herkes bir gün Technopat! olacak gibi bişeyler olsun. Genişletmek için tıkla... Bence güzel...
blueblood Hectopat Katılım 30 Nisan 2012 Mesajlar 453 Makaleler 1 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2013 #27 Askeri rütbe olmamalı bence.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 6 Şubat 2013 #28 Burak Alkan dedi: Askeri olmayacak arkadaşlar. Önerileri bekliyoruz... /Konu dağılmasın. Genişletmek için tıkla... blueblood dedi: Askeri rütbe olmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Askeri Rütbe olmayacağı söylendi zaten
Burak Alkan dedi: Askeri olmayacak arkadaşlar. Önerileri bekliyoruz... /Konu dağılmasın. Genişletmek için tıkla... blueblood dedi: Askeri rütbe olmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Askeri Rütbe olmayacağı söylendi zaten
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2013 #29 Foruma özgü olması daha iyi olacaktır. Film karakterleri veya oyun karakterleri isimleri olmasını tercih ederim elbette.
Foruma özgü olması daha iyi olacaktır. Film karakterleri veya oyun karakterleri isimleri olmasını tercih ederim elbette.
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2013 #30 Bence oyunlardaki karakter isimleri olabilir. Çok büyük bir dünya oluşur.