Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Mart 2013 #41 Bence değişik şeyler olsun. Mesela ilk rütbe Bakkal ! Bakkal Technopat okuru Technopat bağımlısı vs. vs.
Bence değişik şeyler olsun. Mesela ilk rütbe Bakkal ! Bakkal Technopat okuru Technopat bağımlısı vs. vs.
OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 11 Mart 2013 #42 Dostlarım biraz daha yaratıcı olabilir bence Daha farklı bir şeyler bizi diğerlerinden ayıran gibi ?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2013 #43 Buna benzer bir şey nasıl olur? Rütbe+rütbe resmi.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Mart 2013 #44 Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Güzel fikir. Ancak Recep Baltaş'ın dediği gibi daha orijinal bir şey olabilir. Recep Baltaş dedi: Ben daha orijinal bir şey olsun derim. Genişletmek için tıkla...
Kaan Arslan dedi: Bence bize özel terimler olsun mesela, ''Technopat Bağımlısı'', ''Technopat Okuru'' gibi gibi. Orjinal bir şeyler güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Güzel fikir. Ancak Recep Baltaş'ın dediği gibi daha orijinal bir şey olabilir. Recep Baltaş dedi: Ben daha orijinal bir şey olsun derim. Genişletmek için tıkla...
umut51 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2012 Mesajlar 130 Yer Niğde Daha fazla Meslek Bilişim teknolojileri öğretmeni 11 Mart 2013 #45 Misafir Technopat- Meraklı Technopat- Technopat- Bilgin Technopat- Bilge Technopat- Yönetici Technopat- Yamyam Technopat-
Misafir Technopat- Meraklı Technopat- Technopat- Bilgin Technopat- Bilge Technopat- Yönetici Technopat- Yamyam Technopat-
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 11 Mart 2013 #46 Abi ben rütbe istemeye utanırım biri benim yerime ister mi
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2013 #47 BilgisayarKurdu dedi: Abi ben rütbe istemeye utanırım biri benim yerime ister mi Genişletmek için tıkla... Rütbe istemeyeceğiz ki. Sadece member, senior member yerine yeni şeyler yazacak.
BilgisayarKurdu dedi: Abi ben rütbe istemeye utanırım biri benim yerime ister mi Genişletmek için tıkla... Rütbe istemeyeceğiz ki. Sadece member, senior member yerine yeni şeyler yazacak.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 12 Mart 2013 #48 umut51 dedi: Misafir Technopat- Meraklı Technopat- Technopat- Bilgin Technopat- Bilge Technopat- Yönetici Technopat- Yamyam Technopat- Genişletmek için tıkla... Çok beğendim. Ama Recep abi gibileri yamyam mı yapmamız lazım yoksa başka birşey mi. Arada bir rütbe daha gerekirse MOD. TECH denilebilir.
umut51 dedi: Misafir Technopat- Meraklı Technopat- Technopat- Bilgin Technopat- Bilge Technopat- Yönetici Technopat- Yamyam Technopat- Genişletmek için tıkla... Çok beğendim. Ama Recep abi gibileri yamyam mı yapmamız lazım yoksa başka birşey mi. Arada bir rütbe daha gerekirse MOD. TECH denilebilir.
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 12 Mart 2013 #49 Matrix rütbe sistemini ben de beğenmedim, şimdiki rütbelerin Türkçeleri daha iyi olur. - - - Güncellendi - - - Oylamaya açın, en çok beğenilen kazansın. Matrix tırt olmuş.
Matrix rütbe sistemini ben de beğenmedim, şimdiki rütbelerin Türkçeleri daha iyi olur. - - - Güncellendi - - - Oylamaya açın, en çok beğenilen kazansın. Matrix tırt olmuş.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 12 Mart 2013 #50 Hayvanlar aleminden bir belgesel izlerken aklıma geldi. 0-10 Mesaj, Kuzu 10-100 Mesaj, Keçi veya Koyun. 100-500 Mesaj, Bekçi köpeği. 500-1000 Mesaj, At 1000-2000 Mesaj, Kurt. 2000 ve üzeri, Aslan Acaba çok mu garip olur
Hayvanlar aleminden bir belgesel izlerken aklıma geldi. 0-10 Mesaj, Kuzu 10-100 Mesaj, Keçi veya Koyun. 100-500 Mesaj, Bekçi köpeği. 500-1000 Mesaj, At 1000-2000 Mesaj, Kurt. 2000 ve üzeri, Aslan Acaba çok mu garip olur