nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 12 Ekim 2020 #11 Libertus dedi: Saçma bir sistemmiş. Ben bir Femtopat'ım ama benden üstteki biri benden daha bilgisiz olabiliyor. Aşağılama amacım yoktur. Genişletmek için tıkla... Rütben zaten senin bilgilini temsil etmiyor. Bir kişinin rütbesi, bilgisiyle alakasız.
Libertus dedi: Saçma bir sistemmiş. Ben bir Femtopat'ım ama benden üstteki biri benden daha bilgisiz olabiliyor. Aşağılama amacım yoktur. Genişletmek için tıkla... Rütben zaten senin bilgilini temsil etmiyor. Bir kişinin rütbesi, bilgisiyle alakasız.
L Libertus Femtopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 54 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2020 #12 nih dedi: Rütben zaten senin bilgilini temsil etmiyor. Bir kişinin rütbesi, bilgisiyle alakasız. Genişletmek için tıkla... Zaten... Sadece Puan ile ilgili ama ne kadar puan o kadar çok yazı, düşünce, fikir ediyor bu sitede. Yani daha bilgili olur diye.
nih dedi: Rütben zaten senin bilgilini temsil etmiyor. Bir kişinin rütbesi, bilgisiyle alakasız. Genişletmek için tıkla... Zaten... Sadece Puan ile ilgili ama ne kadar puan o kadar çok yazı, düşünce, fikir ediyor bu sitede. Yani daha bilgili olur diye.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 12 Ekim 2020 #13 Rütbe sadece öyle süs olsun diye var bence. Donanımhaber'de de rütbeler var hatta bir çok forumda var yıllardır ama işlevsiz yani kafaya takmayın rütbe işini. Ha belki rütbelere özel ayrıcalıklar gelir o zaman kafaya takabilirsiniz
Rütbe sadece öyle süs olsun diye var bence. Donanımhaber'de de rütbeler var hatta bir çok forumda var yıllardır ama işlevsiz yani kafaya takmayın rütbe işini. Ha belki rütbelere özel ayrıcalıklar gelir o zaman kafaya takabilirsiniz