Çözüldü Technopat rütbeleri nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar. Ben şu an "Centipat"ım. Başka kullanıcılara bakıyorum Picopat diyor. Bunlar random mu? Yoksa aktiflik süresi vs. gibi faktörler ile mi belirleniyor?

Çözüm
Ekteki konudan kullanıcı rütbelerinin isimlerini ve puan aralıklarını görüntüleyebilirsiniz: Technopat Sosyal Rütbeleri

Kazandığınız ödül puanlarının tekabül ettiği rütbeye sahip olursunuz. "Ödüller" kısmına bakarsanız totalde bulunan ödül puanınızı nasıl artırabileceğinize dair fikir sahibi olabilirsiniz.
Ekteki konudan kullanıcı rütbelerinin isimlerini ve puan aralıklarını görüntüleyebilirsiniz: Technopat Sosyal Rütbeleri

Kazandığınız ödül puanlarının tekabül ettiği rütbeye sahip olursunuz. "Ödüller" kısmına bakarsanız totalde bulunan ödül puanınızı nasıl artırabileceğinize dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam vallahi en az 10 dakika boyunca araştırdım bir şey bulamadım. Teşekkürler <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…