Ban sistemi çok kötü. Ben Kaspersky ile ilgili konu açmıştım ve sevmediğimi, o virüs programını kurduğuma pişman olduğumu söylemiştim ve @Murat5038 adlı yönetici : ''Kaspersky'a suç buluyor ancak daha denetim masası kullanmasını bilmiyor. Denetim masasına girseydin oradan silebilirdin.'' diye yorum yapmış fakat kendisi denetim masası kullanmasını bilmiyor. Kaspersky denetim masasından silinmeyen bir virüs programı. Bir de Kaspersky Fanboy'u olacak (!). Her neyse ben bu konuyu açtım diye ban yedim sebebi ne ? Bana sebep olarak şu sunuldu: Virgül koyarken boşluk tuşunu kullanınız. Bu mu yani sebep ? Bu nasıl sebep ?! Sebebi size söyleyeyim sebebi; Murat5038 adlı yöneticinin Kaspersky Fanboy'u olduğundan ve bende Kaspersky'ı sevmediğimden bana bat atması !
Arkadaşlar, ben aksine forumdaki ban sistemini başarılı buluyorum. Herkesin daha anlaşılır konuşmasını sağlıyor, gereksiz tartışmaların önüne geçiyor, herkese eşit haklar veriyor. En azından Türkçe' yi düzgün kullanıyoruz. "Nabıyon" yerine "Ne yapıyorsun ?" yazmak daha iyi değil mi ? Bunu gereksiz görenler olacaktır tabi ki. Ama bu verdiğim minimal bir örnektir. Türkçe' yi öldürenler de var. "Nhapıyon" falan görmekten çok daha iyidir.