Technopat Satranç Turnuvası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önerileriniz, istekleriniz doğrultusunda daha iyileştirebiliriz turnuvayı. Fikir öncüsü olan herkese teşekkürler. Katılımımızı biraz artırsak daha iyi olur şu anki durumda.
Katılımı artırmak için ödülü değiştirmek lazım 1. Olana istediği oyun hediye edilecektir yaz bakalım sana yemin ediyorum satranç sevmeyen bile 2 günde satranç ustası olur

Katılalım biz de. Kullanıcı adı: PROEFE1399

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılımı artırmak için ödülü değiştirmek lazım 1. Olana istediği oyun hediye edilecektir yaz bakalım sana yemin ediyorum satranç sevmeyen bile 2 günde satranç ustası olur
Bunlar bizim de aklımıza geliyor tabii ki ama online satrançta hile yapmak sandığınızdan daha kolay. Ödül ne kadar büyürse hilenin de önü o kadar açılacak. Bizim amacımız gerçekten satrancı seven Technopat üyelerinin bir satranç etkinliğinde buluşup keyifli zaman geçirmesi.

Lichess: Yusuf2009

Önerileriniz, istekleriniz doğrultusunda daha iyileştirebiliriz turnuvayı. Fikir öncüsü olan herkese teşekkürler. Katılımımızı biraz artırsak daha iyi olur şu anki durumda.

Chess.com sitesinde de yapılabilir. Benim lichess hesabım yok mesela, oyun geçmişim chess.com da.
Ek olarak 10 dk Rapid turnuva da yapılabilir.

Chess.com sitesinde de yapılabilir. Benim Lichess hesabım yok mesela, oyun geçmişim Chess.com da.
Lichess hesabı açmak bedava, hesap açıp gereksinimleri karşılayıp katılabilirsiniz.

Ek olarak 10 dk Rapid turnuva da yapılabilir.
10 dakika tempo yukarıda da dediğim gibi hilenin önünü açıyor ve bu istemediğimiz bir durum. Ayrıca 10+0 olsa bile bir maç 15-20 dakika arası sürebilir bu da 90 dakikalık turnuvanın amacına pek uygun değil. Bizim amacımız herkes olabildiğince farklı insanlarla oynayıp tanışsın ve keyifli zaman geçirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…