Technopat Satranç Turnuvası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun eleme sistemi daha adaletli. Ya bana hep zor başkasına kolay rakipler gelirse?
Ya ilk turdan en iyi iki kişi eşleşirse ne olacak? En mantıklı yöntem ve online turnuvalarda tercih edilen yöntem uyguladığımız olan. Sadece online değil TSF'nin hatta FIDE'nin neredeyse düzenlediği her turnuvada bu yöntem kullanılıyor zaten. Fikriniz için yine de teşekkürler.

Eleme sistemi olması gerekiyordu. Bu şekilde adam sabaha kadar oynayacak diğerlerine fark atacak.
TSF'nin düzenlediği her turnuva böyle zaten. Dünya çapında da böyle oluyor genelde. Hele ki bu tarz kısa turnuvalarda eleme sistemi hiç mantıklı değil.

@AdaBagcibasi turnuva yarın değil miydi 10 dakika sonra başlayacak gözüküyor hocam? Ayrıca katılım da az oldu 90 dakika fazla gibi 10 kişi için, 1 saat yapılabilir.

Hocam ben chess.com üzerinden oynuyorum. Lichess kullanmayı pek bilmiyorum. Turnavayı nereden görüntüleyebilirim?

Aslında bu sistemde (zaman usulü) artırma pek olmuyor hocam , eleme sisteminde 3+2 mantıklı ancak zaman usulü sistemde 1+0 ya da 3+0 daha makul , ayrıca 3+2 de berserk atılmyor , 1+0 ya da 3+0 da berserk atıp yenmenin tadı da bir başka güzel oluyor

Katılım 13, aktif 2 üye , 30 dakikada bir maç attık bekliyoruz. Pek de uygulanabilir bir turnuva olmamış.

Son düzenleme:
Turnuva'nın tarihiyle ilgili bir karışıklık olmuş, yarın başlaması gerekiyor konuda yazdığı gibi. Güncel turnuva aşağıdaki link olmalı. Konudaki link de güncellendi.

Evet kesinlikle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…