Technopat SAYGISIZLIK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın da bu kadar saygısızlık olmaz rezilliksiniz! Tam anlamıyla rezilliksiniz! Kendinizi bilmiş profesörsünüz! Bilginiz Windows'unuz sizde kalsın. İnşallah anlarsiniz beni.

Neye kızdın?

Hocam adamlar haklı siz de haklısınız. Sorunuzun cevabını almışsınız tamamdır. Konu kapanmış.

Kusura bakmayın da bu kadar saygısızlık olmaz rezilliksiniz!!!!! Tam anlamıyla rezilliksiniz! Kendinizi bilmiş profesörsünüz! Bilginiz windowsunuz sizde kalsın. Insallah anlarsiniz beni
Yoo ben değilim ayrıca sorunu açıklarsanız daha iyi anlaşabiliriz.Böyle bam güm girince hiç anlaşılmıyor.

Ben biraz abartılı bir tepki olduğunu düşünüyorum.

Elbette bu mesajın da etkisi var ancak daha önce de bu tarz duyarsızlık kendini bilmişlikten geçilmeyen insanlarlarla karşılaştım. Ancak gerçekten sıkıldım insanların aşağılamasından vs.
Hocam forum hayatınızda ne yaşadınızda foruma bu kadar kinlendiniz.

@ciltlikitap beni aşağılayan kimse görmedim bu forumda; ne moderatör ne bir üye, herkes saygı sevgi çerçevesinde. Elbet olabilir 3 5 kişi, onları da göz ardı edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence saygısızlık yok. Bir şeyi neden istemediğimizi açıklamıyorsak internetten bakıp kopyala yapıştır tekniğiyle güvenmediğimiz bilgiyi paylaşırız. Halihazırda sizlere neden geçmemenizi anlatmış 5 6 kişi, senin de buradan onlara bir geri dönüş yapman gerekirdi. Niye büyüttün anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette bu mesajın da etkisi var ancak daha önce de bu tarz duyarsızlık kendini bilmişlikten geçilmeyen insanlarlarla karşılaştım. Ancak gerçekten sıkıldım insanların aşağılamasından vs.
Böyle düşündüğün kişileri göz ardı edebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…