mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Aralık 2019 #1 Technopat hesabıma Google üzerinden girebiliyorum fakat uygulamadan girince giremiyorum. Sıfırlayınca da e-postaya mail gelmiyor. Moderatörler yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2019
Technopat hesabıma Google üzerinden girebiliyorum fakat uygulamadan girince giremiyorum. Sıfırlayınca da e-postaya mail gelmiyor. Moderatörler yardımcı olabilir mi?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 24 Aralık 2019 #2 Hangi uygulama? Mobil'e destek verilmiyor artık.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2019 #3 Spam klasörüne baktınız mı?
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 24 Aralık 2019 #4 Benim bildiğim mobil uygulama desteği sonlandırıldı artık.
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Aralık 2019 #5 Silinen üye dedi: Hangi uygulama? Mobil'e destek verilmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Hmm, haberim yoktu. Akerfeldt dedi: Benim bildiğim mobil uygulama desteği sonlandırıldı artık. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş haberim yoktu. Musa B. dedi: Spam klasörüne baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktımda mobile destek sonlandırılmış sanırsam.
Silinen üye dedi: Hangi uygulama? Mobil'e destek verilmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Hmm, haberim yoktu. Akerfeldt dedi: Benim bildiğim mobil uygulama desteği sonlandırıldı artık. Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş haberim yoktu. Musa B. dedi: Spam klasörüne baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktımda mobile destek sonlandırılmış sanırsam.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Aralık 2019 #6 Mobil uygulama desteği bitti. Çok oldu hatta. Mesaj yazma vb. hiçbir şeyi yapamazsın oradan artık. Sadece tarayıcı üzerinden yani.
Mobil uygulama desteği bitti. Çok oldu hatta. Mesaj yazma vb. hiçbir şeyi yapamazsın oradan artık. Sadece tarayıcı üzerinden yani.