Technopat şifre unutma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba, benim orijinal Technopat hesabım vardı adı da; "Erdem Alsırt" diye geçiyor o hesabımın hem E-Postasını hemde şifresini unuttum. Bu çoklu hesabı açmamın sebebi ise, sizlerden yardım almak için mümkünse, yardımcı olabilir misiniz? Merak etmeyin eskisi gibi kurallara uymamazlık yapıp, yanlış bölümlere konu açma gibi kötü huylarımı çoktan bıraktım. O zamanlar yıllar 2013, şimdi yıl 2016. :( Neyse yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim birden fazla E-Posta adresim var ve bütün hatırladıklarım E-posta adresleri şunlar:

[Gizlendi]

Bunlar bunların hepsini denedim ve bütün bildiğim şifrelerimle denedim fakat böyle e-posta bulunamadı dedi. Şu an Technopat forumunuzdaki gerçek hesabımın adı: "Erdem Alsırt" oluyor. O hesabımda benim kendi siyah beyaz güleryüzlü bir resmim var. O hesabıma nasıl ulaşabilirim?

En son hatırladığınız E-Posta nedir?
Yardımcı olamaz mısınız?

Son olarak bir ricam daha var tabi mahsur yoksa? Erdem Alsırt hesabıma en nihayetinde girip, aklıma en çok gelen şifremi değiştirdim. Ancak o hesabımda "2016 kasım ayına kadar yetkileriniz kısıtlandı." mesajı almaktayım. Tam konu açmak istediğim zamana denk geliyor açıkçası. İnceleme veya sormak istediğim sorular olabilir. Ayrıca "Erdem Alsırt" adlı hesabımdaki eski e-posta adresini değiştirmek istedim ve şu e-posta adresimi girdim fakat kabul etmedi; [Gizlendi] e-posta en çok kullandığım e-mail adresi fakat "Yöneticiler tarafından bu e-posta yasaklanmış." mesajı aldım o e-posta sanırım geçmiş zamanda yasaklanmış, bu yasağı kaldırabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı