Ya Edge bana yalan söylüyor ya da gerçekten sızdırıyorsunuz. Böyle bir şey var mı? Şifre sızdırma mevcut mu sitede? Eğer mevcutsa imdat, hırsız var (!).
Biraz espirili konu olsun hem de belki yetkililer konu ile ilgili bilgi verir.
Alttaki e-posta ile Technopat'taki e-postam farklı. Zaten o e-postaları kitaplara ulaşmak için açmıştım.
Parola sızdırılma verileri, önceden şifre sızıntısı görülmüş şifrelerle bağdaştırılıyor. Technopat’ı bağlayan bir durum olduğunu düşünmüyorum. O şifre eğer başka bir veri sızıntısında görülmüşse, size bu uyarıyı vermesi normal. Apple’ın Password Manager’i de böyle çalışıyor.
Parola sızdırılma verileri, önceden şifre sızıntısı görülmüş şifrelerle bağdaştırılıyor. Technopat'ı bağlayan bir durum olduğunu düşünmüyorum. O şifre eğer başka bir veri sızıntısında görülmüşse, size bu uyarıyı vermesi normal. Apple'ın password Manager'i de böyle çalışıyor.
Zaten çoğu şifrelerimi patlatıyorlar (ne işleri varsa benimle artık) Instagram olsun Google hesabı olsun çoğu hesabıma girmeye çalışıyorlar. Her seferinde değiştiriyorum ama her türlü bir yol buluyorlar.
Bunu çözemedim bir türlü.
Mesela buradakiler benim cihazlarım değil ama her seferinde böyle şeyler çıkıyor. Bir sürü hesap var 30'u aşkın (oyun için bir ara açtıydım sonra kaldı onlar) ama mesela eski açtıklarımı hep patlatmışlar ve giriş yapılmıyor. Hadi eskiler önemli değil. Ama bunun sebebi ne. Ukrayna'dan Rusya'dan hep girmeye çalışıyorlar.
@rofl az önce bir site üzerinden sızdırılan şifrelerime baktığım zaman XenForo tabanlı 2 forum gözüküyor. En çok da burası sızdırmış. Sonra neden Rusya'dan insanlar benim hesaplarımı patlatmaya çalışıyor diyorum.
Sadece Technopat'ta değil yani. Google Firefox discod üzerindende sızdırılmış şifrelerim.