Kauss Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2019 #1 Benim "Technopat" da eski hesabım var. Fakat şifremi unuttuğum için, şifre sıfırlama e-postası gönderdim. E-posta'ya şifremi unuttum ile ilgili mail gelmedi.
Benim "Technopat" da eski hesabım var. Fakat şifremi unuttuğum için, şifre sıfırlama e-postası gönderdim. E-posta'ya şifremi unuttum ile ilgili mail gelmedi.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 4 Aralık 2019 #2 Biraz geç gelebiliyor. İsterseniz eski hesabın adını yazarsanız bu hesap ile o hesabı birleştirirler.
Biraz geç gelebiliyor. İsterseniz eski hesabın adını yazarsanız bu hesap ile o hesabı birleştirirler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Aralık 2019 #3 Mail geç gelebiliyor. Gelmediği de oluyor. Gelmeme ihtimaline karşı sizinle iletişime geçiyorum.
emre baran bulut Hectopat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 58 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Aralık 2019 #4 2 gün önce aynı işlemi bende iki kere denedim. Fakat mail halen gelmedi. Allahtan sonradan hatırladım.
2 gün önce aynı işlemi bende iki kere denedim. Fakat mail halen gelmedi. Allahtan sonradan hatırladım.