Technopat sistem hala kargolanmıyor

mhamza_akgun

Centipat
Daha fazla  
Abi umarım görürsün sipariş tarihi 17.06.2023 cmts Technopat sistem aldım 17k ya halen kargoya verilmedi. Aradık müşteri hizmetlerini cumaya kadar veririz diyorlar. 5 gündür hazırlanıyor gözüküyor üstüne İtopya'dan parasını ödediğim ürünün faturasını istiyorum atmıyorlar. ASUS'tan geri ödeme alacağım 1100TL İtopya beni mağdur ediyor 23 Hazirana kadar sürem var faturayı ASUS'a yollamak için. Yardımcı ol. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi umarım görürsün sipariş tarihi 17.06.2023 cmts Technopat sistem aldım 17k ya halen kargoya verilmedi. Aradık müşteri hizmetlerini cumaya kadar veririz diyorlar. 5 gündür hazırlanıyor gözüküyor üstüne İtopya'dan parasını ödediğim ürünün faturasını istiyorum atmıyorlar. ASUS'tan geri ödeme alacağım 1100TL İtopya beni mağdur ediyor 23 Hazirana kadar sürem var faturayı ASUS'a yollamak için. Yardımcı ol. @Recep Baltaş @Ali Güngör

ASUS'a fatura yollama linkini atar mısın bende cashback almak istiyorum (eğer sadece bu sisteme özel değilse)

Satın alınan ürünlerin faturası 7 gün içerisinde tamamlanmak zorunda. İtopya işletmesini birkaç ürün almıştım bin pişman oldum. Herkes şikayetçi ama işletme reklam yaptırarak elindeki stokları tüketiyor.

İtopya'nın Technopat'la bir alakası yok bu İtopya'nın sorunu. Sadece Technopat'la anlaşıp onun adı altında sistem yapıp satıyolar. Yani buradan boşuna yardım bekleme, kargoya ne zaman verilceği İtopya'nın insafına kalmış.

İtopya'nın Technopat'la bir alakası yok bu İtopya'nın sorunu. Sadece Technopat'la anlaşıp onun adı altında sistem yapıp satıyolar. Yani buradan boşuna yardım bekleme, kargoya ne zaman verilceği İtopya'nın insafına kalmış.

Yanlış düşünüyorsun dostum. Son kullanıcı, son kullanıcıya gelene kadarki bedeli ödedikten sonra sesini duyurabileceği her yere isyan edebilir dostum.

Hocam bu tarz indirimli hazır sistemler toplanmış bir şekilde satışa çıkarılmıyor 300 stok olarak satıldıysa sıranız ne zaman gelirse o zaman toplanıp gönderiliyor 3-10 gün kadar sıranıza göre uzaması normal bunun siteyle alakası yok nereden alırsanız alın sistem aynı şekide işliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı