Technopat sistem savaşları

Benim laptopu bir değiştiremedim. 8. yılına girdi. Özellikleri I5 4200M, 4GB Ram, 500GB HDD. Hadi en azından Office için falan kullanıyordum onu da artık fan sesinden kullanamamaya başladım. Bilgisayar açıldı mı fan sesi aşırı fazla gelmeye başlıyor boştayken, Terraria gibi küçük bir oyuna girince fanlar kükremeye başlıyor. R5 M230 varken HD 4600 kullanmamdan mı bilmiyorum ama aşırı rahatsız edici. İzlediğim videoların sesi bile gelmiyor. Görünüşünü ise hiç sormayın Kırık touchpad, kurumuş tutkallar, alttaki dengeyi sağlayan şeylerden biri çıktı işlemci görünüyor, elimle dokunabiliyorum bilgisayarı açmadan. Yine de memnunum, fırsat bulursam fotoğrafını atacağım.

Bu yaşta okuyup çalışıp bir şey almışsın daha çok çalış demeye kimsenin hakkı yok ben genelden bahsettim tabi vardır yoktur diyen vardır.

Hiç şansım yok gibi kelimelere gerek yok. Herkesin sistemi kendisi için en iyisidir. Kimseninki hiçbir zaman en iyisi değil. her zaman daha iyisi gelecektir. Sonuçta teknoloji bu. Sisteminizin keyfini çıkarın.

Galiba Red Devil 6600XT bedava dağıtılıyor herkeste var

SSD sizi memnun ediyor mu? PNY markası dikkatimi çekiyor.
Galiba Red Devil 6600XT bedava dağıtılıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O batman hep mi orda?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Ryzen 5 3600 4000/1.25v
  • Sapphire RX 5600 XT Pulse
  • ASUS TUF B450-Pro Gaming
  • Adata XPG Spectrix D60G DDR4 4133 MHz 2x8 GB
  • Samsung 860 EVO 250 GB
  • Samsung 850 EVO 250 GB
  • SanDisk Ultra 3D 500 GB
  • MSI A650GF 650w 80+ Gold
  • MSI MAG Vampiric 010M
  • Cooler Master ML240L v2 RGB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…