Z Zor Adam Ziyaretçi 19 Aralık 2014 #21 Recep Baltaş dedi: Yeni tasarımı nasıl buldunuz peki ? Genişletmek için tıkla... Ben çok beğendim. Özellikle de yeşil olmasını. Yeşil favori rengimdir.
Recep Baltaş dedi: Yeni tasarımı nasıl buldunuz peki ? Genişletmek için tıkla... Ben çok beğendim. Özellikle de yeşil olmasını. Yeşil favori rengimdir.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #22 Recep Baltaş dedi: Yeni tasarımı nasıl buldunuz peki ? Genişletmek için tıkla... Yavaşlama sorunu an itibari ile düzeldi. Ve artık yeni tasarımın keyfi sürülebilir. Elinize sağlık, güzel olmuş.
Recep Baltaş dedi: Yeni tasarımı nasıl buldunuz peki ? Genişletmek için tıkla... Yavaşlama sorunu an itibari ile düzeldi. Ve artık yeni tasarımın keyfi sürülebilir. Elinize sağlık, güzel olmuş.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Aralık 2014 #23 Huskiey dedi: Daha kullanışlı olmuş ben beğendim. (Hafif ucuz yollu yapılmış gibi de durmuyor değil) Genişletmek için tıkla... İyileştirmek için üstünde çalışıyoruz.
Huskiey dedi: Daha kullanışlı olmuş ben beğendim. (Hafif ucuz yollu yapılmış gibi de durmuyor değil) Genişletmek için tıkla... İyileştirmek için üstünde çalışıyoruz.
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #24 Hitman_05 dedi: Ben çok beğendim. Özellikle de yeşil olmasını. Yeşil favori rengimdir. Genişletmek için tıkla... Yeşil değil mi yav?
Hitman_05 dedi: Ben çok beğendim. Özellikle de yeşil olmasını. Yeşil favori rengimdir. Genişletmek için tıkla... Yeşil değil mi yav?
Z Zor Adam Ziyaretçi 19 Aralık 2014 #25 Huskiey dedi: Yeşil değil mi yav? Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde mavi idi. Şimdi tekrar baktım. Yeşil olmuş. Ben de mesajı hemen tekrar düzenleyip yeşil yazdım.
Huskiey dedi: Yeşil değil mi yav? Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde mavi idi. Şimdi tekrar baktım. Yeşil olmuş. Ben de mesajı hemen tekrar düzenleyip yeşil yazdım.
R-vizyon Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 729 Makaleler 3 19 Aralık 2014 #26 Tasarım benim hoşuma gitti. Basit olması daha iyi. Ancak haberler kısmındaki dönen kareler yerine, dönen Technopat logosu olursa daha güzel durur.
Tasarım benim hoşuma gitti. Basit olması daha iyi. Ancak haberler kısmındaki dönen kareler yerine, dönen Technopat logosu olursa daha güzel durur.
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #27 R-vizyon dedi: Tasarım benim hoşuma gitti. Basit olması daha iyi. Ancak haberler kısmındaki dönen kareler yerine, dönen Technopat logosu olursa daha güzel durur. Genişletmek için tıkla... Dönen kareler?
R-vizyon dedi: Tasarım benim hoşuma gitti. Basit olması daha iyi. Ancak haberler kısmındaki dönen kareler yerine, dönen Technopat logosu olursa daha güzel durur. Genişletmek için tıkla... Dönen kareler?
R-vizyon Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 729 Makaleler 3 19 Aralık 2014 #28 İleri/Geri butonuna tıklayın sizde göreceksiniz.
Huskiey Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 151 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #29 R-vizyon dedi: İleri/Geri butonuna tıklayın sizde göreceksiniz. Eki Görüntüle 38190 Genişletmek için tıkla... Ha evet yeni gördüm. Bence de logo koyulsa daha şık olur.
R-vizyon dedi: İleri/Geri butonuna tıklayın sizde göreceksiniz. Eki Görüntüle 38190 Genişletmek için tıkla... Ha evet yeni gördüm. Bence de logo koyulsa daha şık olur.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 20 Aralık 2014 #30 Yeni tasarım çok iyi olmuş. (Tebrikler!)