BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Telefondan Edge tarayıcısını kullanıyorum ama her siteye girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum: "an unexpected database error occurred. Please try again later." bu sorunu nasıl çözerim?
Telefondan Edge tarayıcısını kullanıyorum ama her siteye girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum: "an unexpected database error occurred. Please try again later." bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm Sgm33 17 Ağustos 2022 Bende de oldu farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp sonra Edge'de tekrar girmeye çalıştım aynı hatayı verdiğinde sayfayı yeniledim ve sorun düzeliyordu.
Bende de oldu farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp sonra Edge'de tekrar girmeye çalıştım aynı hatayı verdiğinde sayfayı yeniledim ve sorun düzeliyordu.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Ağustos 2022 #2 Tarayıcı verilerini temizlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 17 Ağustos 2022 #3 Forum şu iki gündür bir tık sallanıyor gibi benden kaynaklı mıdır sadece bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 17 Ağustos 2022 #4 Bende de oldu farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp sonra Edge'de tekrar girmeye çalıştım aynı hatayı verdiğinde sayfayı yeniledim ve sorun düzeliyordu. Artı 1 Eksi Çözüm
Bende de oldu farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp sonra Edge'de tekrar girmeye çalıştım aynı hatayı verdiğinde sayfayı yeniledim ve sorun düzeliyordu.
KS KS BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #5 Sgm33 dedi: Bende de oldu farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp sonra Edge'de tekrar girmeye çalıştım aynı hatayı verdiğinde sayfayı yeniledim ve sorun düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yanıtınızı çözüm olarak raporladım. Bende de aynı hata çıkınca siteyi yeniledim açıldı. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sgm33 dedi: Bende de oldu farklı bir tarayıcıdan giriş yapıp sonra Edge'de tekrar girmeye çalıştım aynı hatayı verdiğinde sayfayı yeniledim ve sorun düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yanıtınızı çözüm olarak raporladım. Bende de aynı hata çıkınca siteyi yeniledim açıldı. Teşekkürler.
XienoN Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 17 Ağustos 2022 #6 Ben kendi açtığım konuları sorguladığımda bulunamadı diyor. Artı 0 Eksi