Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 11 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar, evet bayağı saçma ama soruyorum sıvı nitrojen (rütbe) ne oluyor ve nasıl kazanılıyor? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Arkadaşlar, evet bayağı saçma ama soruyorum sıvı nitrojen (rütbe) ne oluyor ve nasıl kazanılıyor? @Recep Baltaş
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.955 Çözümler 2 Yer Mersin 11 Kasım 2023 #2 Pcman80 dedi: Arkadaşlar, evet bayağı saçma ama soruyorum sıvı nitrojen (rütbe) ne oluyor ve nasıl kazanılıyor? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Overclock ve soğutma alanında destek göstermiş, emek vermiş kişilere. Overclock ve Soğutma Su, Hava ve LN2 soğutmanın yanında hız aşırma tutkunlarının buluşma noktası. www.technopat.net
Pcman80 dedi: Arkadaşlar, evet bayağı saçma ama soruyorum sıvı nitrojen (rütbe) ne oluyor ve nasıl kazanılıyor? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Overclock ve soğutma alanında destek göstermiş, emek vermiş kişilere. Overclock ve Soğutma Su, Hava ve LN2 soğutmanın yanında hız aşırma tutkunlarının buluşma noktası. www.technopat.net
Y Yek233 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 472 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 Pcman80 dedi: Arkadaşlar, evet bayağı saçma ama soruyorum sıvı nitrojen (rütbe) ne oluyor ve nasıl kazanılıyor? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Overclock ve Soğutma kategorisinde güzel bir başarın olduğu zaman veriliyor sanırım.
Pcman80 dedi: Arkadaşlar, evet bayağı saçma ama soruyorum sıvı nitrojen (rütbe) ne oluyor ve nasıl kazanılıyor? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Overclock ve Soğutma kategorisinde güzel bir başarın olduğu zaman veriliyor sanırım.