A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Aralık 2020 #91 @Seradotwav Müsait zamanda ulaşacağım fakat sorun şu ki, ayaklarımı uzatabileceğim müsait bir zamanım olmuyor
@Seradotwav Müsait zamanda ulaşacağım fakat sorun şu ki, ayaklarımı uzatabileceğim müsait bir zamanım olmuyor
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Aralık 2020 #92 EE otomobillerden başlayalım mı? Var mı bir hayaliniz?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #93 Onu bunu bırakın da gümrük vergileri ne olacak? Hiçbir şey alamıyoruz. İbrahim Gürel dedi: Ee otomobillerden başlayalım mı? Var mı bir hayaliniz? Eki Görüntüle 768858 Genişletmek için tıkla... Tesla ve Lamborghini.
Onu bunu bırakın da gümrük vergileri ne olacak? Hiçbir şey alamıyoruz. İbrahim Gürel dedi: Ee otomobillerden başlayalım mı? Var mı bir hayaliniz? Eki Görüntüle 768858 Genişletmek için tıkla... Tesla ve Lamborghini.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 7 Aralık 2020 #94 Seradotwav dedi: Olsun da, geçmişli versiyonu olsun. Zira notlarım pek iç açıcı değil. . Genişletmek için tıkla... O bu yıl sorunsal olacak zaten. Merak etme. Tek sen değilsin. Uzaktan eğitim ile sınava giren herkes öyle olacak
Seradotwav dedi: Olsun da, geçmişli versiyonu olsun. Zira notlarım pek iç açıcı değil. . Genişletmek için tıkla... O bu yıl sorunsal olacak zaten. Merak etme. Tek sen değilsin. Uzaktan eğitim ile sınava giren herkes öyle olacak
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #95 acv dedi: @Seradotwav Müsait zamanda ulaşacağım fakat sorun şu ki, ayaklarımı uzatabileceğim müsait bir zamanım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok yahu, öylesine yazayım demiştim zaten onu. Sen bilirsin işini, umarım not etmişsindir ismimi. Zira kendimi yasakta dışarı çıkıyormuş gibi hissediyorum.
acv dedi: @Seradotwav Müsait zamanda ulaşacağım fakat sorun şu ki, ayaklarımı uzatabileceğim müsait bir zamanım olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok yahu, öylesine yazayım demiştim zaten onu. Sen bilirsin işini, umarım not etmişsindir ismimi. Zira kendimi yasakta dışarı çıkıyormuş gibi hissediyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Aralık 2020 #96 Kafalarına göre mi siliyorlar konuyu?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Aralık 2020 #97 267345 dedi: "Kafalarına göre mi siliyorlar konuyu?" diye biri çıkarsa konu kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Yapacağım şimdi. Sonrasında toplu ban yiyeceğiz. Neden Goy Goy yapıyoruz konusu kilitlendi? Hiç bir neden yoktu ortada.
267345 dedi: "Kafalarına göre mi siliyorlar konuyu?" diye biri çıkarsa konu kilitlenir. Genişletmek için tıkla... Yapacağım şimdi. Sonrasında toplu ban yiyeceğiz. Neden Goy Goy yapıyoruz konusu kilitlendi? Hiç bir neden yoktu ortada.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #98 William Crusader dedi: Kafalarına göre mi siliyorlar konuyu? Genişletmek için tıkla... Şş, birileri ban yedirtmek istiyor sanırım...
William Crusader dedi: Kafalarına göre mi siliyorlar konuyu? Genişletmek için tıkla... Şş, birileri ban yedirtmek istiyor sanırım...
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Aralık 2020 #99 Seradotwav dedi: Şş, birileri ban yedirtmek istiyor sanırım... Genişletmek için tıkla... .... . .... . .... .
Seradotwav dedi: Şş, birileri ban yedirtmek istiyor sanırım... Genişletmek için tıkla... .... . .... . .... .
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 7 Aralık 2020 #100 Çay ve Kahve sohbetleri adında 2 tane sohbet konusu açtım. Teknik soru sormayın kilitliyorlar diye uyardım. Yine de sordular hocam
Çay ve Kahve sohbetleri adında 2 tane sohbet konusu açtım. Teknik soru sormayın kilitliyorlar diye uyardım. Yine de sordular hocam