T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 8 Aralık 2020 #161 132923 dedi: Tell Me Why'i oynayabileceğim bir platform var mı? Steam'den alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, Steam üzerinde bölge sorunu mu çıkıyor sizde de?
132923 dedi: Tell Me Why'i oynayabileceğim bir platform var mı? Steam'den alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, Steam üzerinde bölge sorunu mu çıkıyor sizde de?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 8 Aralık 2020 #162 Traviss Bickle dedi: Bilmiyorum, Steam üzerinde bölge sorunu mu çıkıyor sizde de? Genişletmek için tıkla... Evet. Yayıncı ülkemize satmıyormuş oyunu. Videolarını izlemekten başka çarem kalmıyor gibi.
Traviss Bickle dedi: Bilmiyorum, Steam üzerinde bölge sorunu mu çıkıyor sizde de? Genişletmek için tıkla... Evet. Yayıncı ülkemize satmıyormuş oyunu. Videolarını izlemekten başka çarem kalmıyor gibi.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 8 Aralık 2020 #163 132923 dedi: Evet. Yayıncı ülkemize satmıyormuş oyunu. Videolarını izlemekten başka çarem kalmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulamadım hocam, üzgünüm. Belki konu açarsanız yardımcı olabilirler.
132923 dedi: Evet. Yayıncı ülkemize satmıyormuş oyunu. Videolarını izlemekten başka çarem kalmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bir şey bulamadım hocam, üzgünüm. Belki konu açarsanız yardımcı olabilirler.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 8 Aralık 2020 #164 @Danotella blog nasıl? Açılıyor hiç açmadım ben.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #165 Şükrü Ali Ögel dedi: @Danotella blog nasıl? Açılıyor hiç açmadım ben. Genişletmek için tıkla... Blog güzel. İlgi çeken konu olunca fazla tepki geliyor ve mutlu oluyorsun. FVD adlı bir blog bölümüm de var. Diğer insanlara yardımcı olabilecek konular daha ilgi çekici oluyor.
Şükrü Ali Ögel dedi: @Danotella blog nasıl? Açılıyor hiç açmadım ben. Genişletmek için tıkla... Blog güzel. İlgi çeken konu olunca fazla tepki geliyor ve mutlu oluyorsun. FVD adlı bir blog bölümüm de var. Diğer insanlara yardımcı olabilecek konular daha ilgi çekici oluyor.