Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 7 Aralık 2020 #11 Sohbet edelim | Technopat Sosyal Gece Sohbeti | Technopat Sosyal Sohbet edelim | Technopat Sosyal Sohbet edelim | Technopat Sosyal Öylesine Sohbet | Technopat Sosyal Öylesine sohbet | Technopat Sosyal
Sohbet edelim | Technopat Sosyal Gece Sohbeti | Technopat Sosyal Sohbet edelim | Technopat Sosyal Sohbet edelim | Technopat Sosyal Öylesine Sohbet | Technopat Sosyal Öylesine sohbet | Technopat Sosyal
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #12 Aliosman Avci dedi: Konuyu neden kitliyorlar ki. Genişletmek için tıkla... Teknik soru sorulursa kilit yiyor.
Aliosman Avci dedi: Konuyu neden kitliyorlar ki. Genişletmek için tıkla... Teknik soru sorulursa kilit yiyor.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #13 Şükrü Ali Ögel dedi: Teknik soru sorulursa kilit yiyor. Genişletmek için tıkla... Teknik soru derken örnek verir misiniz?
Şükrü Ali Ögel dedi: Teknik soru sorulursa kilit yiyor. Genişletmek için tıkla... Teknik soru derken örnek verir misiniz?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #14 Aliosman Avci dedi: Teknik soru derken örnek verir misiniz. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapar mı? , X kart nasıldır? Gibi.
Aliosman Avci dedi: Teknik soru derken örnek verir misiniz. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapar mı? , X kart nasıldır? Gibi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #15 Aliosman Avci dedi: Teknik soru derken örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın içinden lav akıyor yardım gibisinden XD.
Aliosman Avci dedi: Teknik soru derken örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın içinden lav akıyor yardım gibisinden XD.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #16 Şükrü Ali Ögel dedi: Darboğaz yapar mı? , X kart nasıldır? Gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Şükrü Ali Ögel dedi: Darboğaz yapar mı? , X kart nasıldır? Gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #17 Samotne Ciasteczka dedi: Bilgisayarımın içinden lav akıyor yardım gibisinden xd. Eki Görüntüle 768714 Genişletmek için tıkla... Aramıza hoş geldin.
Samotne Ciasteczka dedi: Bilgisayarımın içinden lav akıyor yardım gibisinden xd. Eki Görüntüle 768714 Genişletmek için tıkla... Aramıza hoş geldin.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Aralık 2020 #18 Ayda yılda bir açılır, herkes yüklenirdi bu sohbet konularına eskiden. Bir süredir eski değeri kalmadı.
Ayda yılda bir açılır, herkes yüklenirdi bu sohbet konularına eskiden. Bir süredir eski değeri kalmadı.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 7 Aralık 2020 #19 Şükrü Ali Ögel dedi: Darboğaz yapar mı?, X kart nasıldır? Gibi. Genişletmek için tıkla... Goy goy konusunda bir şey yoktu ama durduk yere kilit yemişti yanlış hatırlamıyorsam. Sadece biri baban NVIDIA'da mı çalışıyor gibi bir şey demişti diye hatırlıyorum başka yok ama ne güzel söyle rahatlayı geçecektik.
Şükrü Ali Ögel dedi: Darboğaz yapar mı?, X kart nasıldır? Gibi. Genişletmek için tıkla... Goy goy konusunda bir şey yoktu ama durduk yere kilit yemişti yanlış hatırlamıyorsam. Sadece biri baban NVIDIA'da mı çalışıyor gibi bir şey demişti diye hatırlıyorum başka yok ama ne güzel söyle rahatlayı geçecektik.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Aralık 2020 #20 Aliosman Avci dedi: Konuyu neden kilitliyorlar ki? Genişletmek için tıkla... Basit, teknik soru sorulduğu an konu kilitlenir Ha bir de konu çok abuk sabuk yerlere giderse kilitlenir
Aliosman Avci dedi: Konuyu neden kilitliyorlar ki? Genişletmek için tıkla... Basit, teknik soru sorulduğu an konu kilitlenir Ha bir de konu çok abuk sabuk yerlere giderse kilitlenir