S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #21 acv dedi: Ayda yılda bir açılır, herkes yüklenirdi bu sohbet konularına eskiden. Bir süredir eski değeri kalmadı. Genişletmek için tıkla... Artık insanların sevinci kalmadı çünkü, sohbet etme şevki kalmadı. İçlerini dökmek istiyorlar, dökemiyorlar. Hep içlerine atıyorlar.
acv dedi: Ayda yılda bir açılır, herkes yüklenirdi bu sohbet konularına eskiden. Bir süredir eski değeri kalmadı. Genişletmek için tıkla... Artık insanların sevinci kalmadı çünkü, sohbet etme şevki kalmadı. İçlerini dökmek istiyorlar, dökemiyorlar. Hep içlerine atıyorlar.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #22 Yeni bir profil fotoğrafı akımı lazım, @Samotne Ciasteczka hocam yapın bir şeyler.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #23 Frik dedi: Yeni bir profil fotoğrafı akımı lazım, @Samotne Ciasteczka hocam yapın bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Senko san yapalım.
Frik dedi: Yeni bir profil fotoğrafı akımı lazım, @Samotne Ciasteczka hocam yapın bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Senko san yapalım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #24 Frik dedi: Yeni bir profil fotoğrafı akımı lazım, @Samotne Ciasteczka hocam yapın bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Bir daha akım yaparsam beni kapının önüne koyarlar. Kalsın, siz yapıyorsanız yapın. Sıktı artık, kararında kalması gerek.
Frik dedi: Yeni bir profil fotoğrafı akımı lazım, @Samotne Ciasteczka hocam yapın bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Bir daha akım yaparsam beni kapının önüne koyarlar. Kalsın, siz yapıyorsanız yapın. Sıktı artık, kararında kalması gerek.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #25 Samotne Ciasteczka dedi: Bir daha akım yaparsam beni kapının önüne koyarlar. Kalsın, siz yapıyorsanız yapın. Sıktı artık, kararında kalması gerek. Genişletmek için tıkla... Moderasyon bile yapıyor .
Samotne Ciasteczka dedi: Bir daha akım yaparsam beni kapının önüne koyarlar. Kalsın, siz yapıyorsanız yapın. Sıktı artık, kararında kalması gerek. Genişletmek için tıkla... Moderasyon bile yapıyor .
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Aralık 2020 #26 Samotne Ciasteczka dedi: Artık insanların sevinci kalmadı çünkü, sohbet etme şevki kalmadı. İçlerini dökmek istiyorlar, dökemiyorlar. Hep içlerine atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Döksünler. Dökelim
Samotne Ciasteczka dedi: Artık insanların sevinci kalmadı çünkü, sohbet etme şevki kalmadı. İçlerini dökmek istiyorlar, dökemiyorlar. Hep içlerine atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Döksünler. Dökelim
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Aralık 2020 #27 Sohbet ettik falan ama bir konunun aynısını 10 kere açınca tadı kalmıyor, neyse iyi eğlenceler size
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #28 Akkuşlu dedi: Sohbet ettik falan ama bir konunun aynısını 10 kere açınca tadı kalmıyor, neyse iyi eğlenceler size Genişletmek için tıkla... Böyle diyoruz 2 saate 850 mesaj .
Akkuşlu dedi: Sohbet ettik falan ama bir konunun aynısını 10 kere açınca tadı kalmıyor, neyse iyi eğlenceler size Genişletmek için tıkla... Böyle diyoruz 2 saate 850 mesaj .
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #29 acv dedi: Döksünler. Dökelim Genişletmek için tıkla... Benim çok dökülecek şeyim var, kısa keseyim ruh sağlığınız için. İnsanlara günde tonlarca ekipman v.s önerip, hiç deneyiminin olmaması koyuyor biraz.
acv dedi: Döksünler. Dökelim Genişletmek için tıkla... Benim çok dökülecek şeyim var, kısa keseyim ruh sağlığınız için. İnsanlara günde tonlarca ekipman v.s önerip, hiç deneyiminin olmaması koyuyor biraz.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 7 Aralık 2020 #30 Şükrü Ali Ögel dedi: Böyle diyoruz 2 saate 850 mesaj . Genişletmek için tıkla... 1 kişi 50-60 mesaj atınca oluyor öyle şeyler işte .
Şükrü Ali Ögel dedi: Böyle diyoruz 2 saate 850 mesaj . Genişletmek için tıkla... 1 kişi 50-60 mesaj atınca oluyor öyle şeyler işte .