S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #41 Steve Rogers dedi: Kendi stereo hoparlörümü yaptım. Akşam konusunu açacağım, beklemede kalın Genişletmek için tıkla... Helal olsun hocam, ellerine sağlık. Arduino ile, değil mi?
Steve Rogers dedi: Kendi stereo hoparlörümü yaptım. Akşam konusunu açacağım, beklemede kalın Genişletmek için tıkla... Helal olsun hocam, ellerine sağlık. Arduino ile, değil mi?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #42 Steve Rogers dedi: Kendi stereo hoparlörümü yaptım. Akşam konusunu açacağım, beklemede kalın Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
Steve Rogers dedi: Kendi stereo hoparlörümü yaptım. Akşam konusunu açacağım, beklemede kalın Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 7 Aralık 2020 #43 Samotne Ciasteczka dedi: Arduino ile, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok, bu sefer değil Aslında farklı hoparlör setim bozulmuştu, ben de hoparlörleri söktüm. Babannemlerden de babamın eski (sanırım ismi subwoofer, bass yapıyor) bass aletiyle birleştirip efsane bir şey yaptım.
Samotne Ciasteczka dedi: Arduino ile, değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok, bu sefer değil Aslında farklı hoparlör setim bozulmuştu, ben de hoparlörleri söktüm. Babannemlerden de babamın eski (sanırım ismi subwoofer, bass yapıyor) bass aletiyle birleştirip efsane bir şey yaptım.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #44 Şükrü Ali Ögel dedi: YouTube'da işlemci slikonunu çevirip transistörlere bakıyor inanılmaz güzel. Genişletmek için tıkla... Intel atom, 1GB RAM ve 250GB HDD var. 267345 dedi: PC ile alakalı kelime duyunca kilitleniyor. Kaç sayfalık goygoy konusu da kilitlendi. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Şükrü Ali Ögel dedi: YouTube'da işlemci slikonunu çevirip transistörlere bakıyor inanılmaz güzel. Genişletmek için tıkla... Intel atom, 1GB RAM ve 250GB HDD var. 267345 dedi: PC ile alakalı kelime duyunca kilitleniyor. Kaç sayfalık goygoy konusu da kilitlendi. Genişletmek için tıkla... Anladım.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #45 Steve Rogers dedi: Kendi stereo hoparlörümü yaptım. Akşam konusunu açacağım, beklemede kalın Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu sabırsızlıkla bekliyorum.
Steve Rogers dedi: Kendi stereo hoparlörümü yaptım. Akşam konusunu açacağım, beklemede kalın Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu sabırsızlıkla bekliyorum.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #46 Bayan kullanıcılara hocam demek yerine bacım mı desem diye düşünüyorum.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #47 Kırmızı mı güzel, sarı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #48 WoLeRm dedi: Bayan kullanıcılara hocam demek yerine bacım mı desem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... (!).
WoLeRm dedi: Bayan kullanıcılara hocam demek yerine bacım mı desem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... (!).
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 7 Aralık 2020 #49 WoLeRm dedi: Bayan kullanıcılara hocam demek yerine bacım mı desem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... "Dişi" diyebilirsiniz.
WoLeRm dedi: Bayan kullanıcılara hocam demek yerine bacım mı desem diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... "Dişi" diyebilirsiniz.
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.625 Çözümler 24 7 Aralık 2020 #50 Sen açtın konuyu, sen anlatacaksın biz dinleyip, yorumlayacağız. Kafamızda bin tane şey var zaten...