hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Aralık 2020 #61 WoLeRm dedi: Birileri rütbe atlamış ve mesaj sayısının 2 katı beğeniye sahip. Kıskandım(!) Genişletmek için tıkla... Kilopat batağından hala çıkamadım.
WoLeRm dedi: Birileri rütbe atlamış ve mesaj sayısının 2 katı beğeniye sahip. Kıskandım(!) Genişletmek için tıkla... Kilopat batağından hala çıkamadım.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #62 hadwiger dedi: Akil Gündoğan fan club. (Agfc) Genişletmek için tıkla... Ayhan Tarakçıyı seven insanlar var. hadwiger dedi: Kilopat batağından hala çıkamadım. Genişletmek için tıkla... Ha gayret çıkacaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
hadwiger dedi: Akil Gündoğan fan club. (Agfc) Genişletmek için tıkla... Ayhan Tarakçıyı seven insanlar var. hadwiger dedi: Kilopat batağından hala çıkamadım. Genişletmek için tıkla... Ha gayret çıkacaksın.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #63 Daha daha nasılsınız?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #64 hadwiger dedi: Kilopat batağından hala çıkamadım. Genişletmek için tıkla... Kilopat niye bataklık pek anlayamadım. Ben pek uzun kalmadım Kilopat'ta. Megapat'ta çok takılmıştım.
hadwiger dedi: Kilopat batağından hala çıkamadım. Genişletmek için tıkla... Kilopat niye bataklık pek anlayamadım. Ben pek uzun kalmadım Kilopat'ta. Megapat'ta çok takılmıştım.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 7 Aralık 2020 #65 Sürprizbozan: 40'lı yaşlarınızda böyle olmamaya özen gösterin. 18+ olmalı forum Forumun yaş ortalaması cok düşük ve bir şey bilmeyen çoluk cocuklarla dolu bunların foruma girişi engellenmesi lazım. forum.shiftdelete.net
Sürprizbozan: 40'lı yaşlarınızda böyle olmamaya özen gösterin. 18+ olmalı forum Forumun yaş ortalaması cok düşük ve bir şey bilmeyen çoluk cocuklarla dolu bunların foruma girişi engellenmesi lazım. forum.shiftdelete.net
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #66 Samotne Ciasteczka dedi: Kilopat niye bataklık pek anlayamadım. Ben pek uzun kalmadım Kilopat'ta. Megapat'ta çok takılmıştım. Genişletmek için tıkla... Hectopat rütbesinde kaldık. 1 yılın dolmasına çok var ama her mesajım 2 kere beğenilirse 3000 mesajda 5000 beğeni alabilirim ve rütbe atlayabilirim.
Samotne Ciasteczka dedi: Kilopat niye bataklık pek anlayamadım. Ben pek uzun kalmadım Kilopat'ta. Megapat'ta çok takılmıştım. Genişletmek için tıkla... Hectopat rütbesinde kaldık. 1 yılın dolmasına çok var ama her mesajım 2 kere beğenilirse 3000 mesajda 5000 beğeni alabilirim ve rütbe atlayabilirim.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #67 Allah rızası için teknik soru sormayın. Ee, ne yapıyorsunuz bebişler? (≧∇≦)/
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Aralık 2020 #68 Samotne Ciasteczka dedi: Benim çok dökülecek şeyim var, kısa keseyim ruh sağlığınız için. İnsanlara günde tonlarca ekipman v.s önerip, hiç deneyiminin olmaması koyuyor biraz. Eki Görüntüle 768748 Genişletmek için tıkla... Derdin bu olsun tekno. Bir gün zengin olunca istediğin ekipmanı alır denersin. Belki de deneyemezsin.
Samotne Ciasteczka dedi: Benim çok dökülecek şeyim var, kısa keseyim ruh sağlığınız için. İnsanlara günde tonlarca ekipman v.s önerip, hiç deneyiminin olmaması koyuyor biraz. Eki Görüntüle 768748 Genişletmek için tıkla... Derdin bu olsun tekno. Bir gün zengin olunca istediğin ekipmanı alır denersin. Belki de deneyemezsin.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #69 Seradotwav dedi: Allah rızası için teknik soru sormayın. Ee, ne yapıyorsunuz bebişler? (≧∇≦)/ Genişletmek için tıkla... Bebiş? Saygıyı bozdum ama bebiş sevgilisi olan bireylerce mi söyleniyor yani iki sevgili arasındaki hitap şekli mi? @Seradotwav yanlış anlama. Senle alakalı değil.
Seradotwav dedi: Allah rızası için teknik soru sormayın. Ee, ne yapıyorsunuz bebişler? (≧∇≦)/ Genişletmek için tıkla... Bebiş? Saygıyı bozdum ama bebiş sevgilisi olan bireylerce mi söyleniyor yani iki sevgili arasındaki hitap şekli mi? @Seradotwav yanlış anlama. Senle alakalı değil.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 7 Aralık 2020 #70 Seradotwav dedi: Allah rızası için teknik soru sormayın. Ee, ne yapıyorsunuz bebişler? (≧∇≦)/ Genişletmek için tıkla... Köpek gibi çalışıyordum, 10 dakika mola verdim şimdi. Siz nasılsınız?
Seradotwav dedi: Allah rızası için teknik soru sormayın. Ee, ne yapıyorsunuz bebişler? (≧∇≦)/ Genişletmek için tıkla... Köpek gibi çalışıyordum, 10 dakika mola verdim şimdi. Siz nasılsınız?