Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #71 @WoLeRm Çok takma bunları sen bebeğim. Kafayı yersin yoksa. O videoyu da kaldır, ceza yersin.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #72 Traviss Bickle dedi: Köpek gibi çalışıyordum, 10 dakika mola verdim şimdi. Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla... İyiyiz. İşler nasıl İrfan Bey?
Traviss Bickle dedi: Köpek gibi çalışıyordum, 10 dakika mola verdim şimdi. Siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla... İyiyiz. İşler nasıl İrfan Bey?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #73 Seradotwav dedi: @WoLeRm Çok takma bunları sen bebeğim. Kafayı yersin yoksa. O videoyu da kaldır, ceza yersin. Genişletmek için tıkla... Bana hocam derseniz daha iyi olur.
Seradotwav dedi: @WoLeRm Çok takma bunları sen bebeğim. Kafayı yersin yoksa. O videoyu da kaldır, ceza yersin. Genişletmek için tıkla... Bana hocam derseniz daha iyi olur.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #74 WoLeRm dedi: Bana hocam derseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocişim. Bu arada Hectopat rütbesinde 1 gün falan takıldım, batak orası değil. Asıl batak Kilopat ve Megapat... @267345 Yanlış, o şekilde olsa bile yersin.
WoLeRm dedi: Bana hocam derseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocişim. Bu arada Hectopat rütbesinde 1 gün falan takıldım, batak orası değil. Asıl batak Kilopat ve Megapat... @267345 Yanlış, o şekilde olsa bile yersin.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 7 Aralık 2020 #75 Seradotwav dedi: Tamamdır hocişim. Bu arada Hectopat rütbesinde 1 gün falan takıldım, batak orası değil. Asıl batak Kilopat ve Megapat... Genişletmek için tıkla... Exapat ve zettapat çok havalı gözüküyor bence.
Seradotwav dedi: Tamamdır hocişim. Bu arada Hectopat rütbesinde 1 gün falan takıldım, batak orası değil. Asıl batak Kilopat ve Megapat... Genişletmek için tıkla... Exapat ve zettapat çok havalı gözüküyor bence.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 7 Aralık 2020 #76 Samotne Ciasteczka dedi: İyiyiz. İşler nasıl İrfan Bey? Genişletmek için tıkla... İş mi, ne işi ya ders çalışıyordum. Fonksiyonlar bitti sayılır. Sizler nasılsınız?
Samotne Ciasteczka dedi: İyiyiz. İşler nasıl İrfan Bey? Genişletmek için tıkla... İş mi, ne işi ya ders çalışıyordum. Fonksiyonlar bitti sayılır. Sizler nasılsınız?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #77 @acv Güldürecek bir resim... Noice.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #78 Chloe Price dedi: Exapat ve Zettapat çok havalı gözüküyor bence. Genişletmek için tıkla... Evlenelim. Kesinlikle, bence de öyle.
Chloe Price dedi: Exapat ve Zettapat çok havalı gözüküyor bence. Genişletmek için tıkla... Evlenelim. Kesinlikle, bence de öyle.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2020 #79 Türk Dil Kurumu | Sözlük Türk Dil Kurumuna Ait Tüm Sözlükler sozluk.gov.tr Bu adresten hocam kelimesini aratın. Çıkan sözcüğün sonuna -m yani iyelik ekini getrin ve iş çözülsün.
Türk Dil Kurumu | Sözlük Türk Dil Kurumuna Ait Tüm Sözlükler sozluk.gov.tr Bu adresten hocam kelimesini aratın. Çıkan sözcüğün sonuna -m yani iyelik ekini getrin ve iş çözülsün.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 7 Aralık 2020 #80 @acv Hala ulaşmadın ama bana, üzüyorsun bak. @WoLeRm Tamam tamam.