E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 31 Ocak 2023 #71 skyfalton31 dedi: Beyler ben bir soru sordum size keşke sormasaydım yarınızdan çoğu dalga geçti Genişletmek için tıkla... Para aldığımız için mesaj kasmamız gerekiyor kusura bakma. (!)
skyfalton31 dedi: Beyler ben bir soru sordum size keşke sormasaydım yarınızdan çoğu dalga geçti Genişletmek için tıkla... Para aldığımız için mesaj kasmamız gerekiyor kusura bakma. (!)
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 31 Ocak 2023 #72 skyfalton31 dedi: Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Evet ödüyor bizzat ben haftalık 3.5K civarı alıyorum diğerlerini bilemem.
skyfalton31 dedi: Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor? Genişletmek için tıkla... Evet ödüyor bizzat ben haftalık 3.5K civarı alıyorum diğerlerini bilemem.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.892 Çözümler 7 31 Ocak 2023 #73 Ben zaman geçirmek için bildiğim konulara yardım etmek için geliyorum banada çok yardım edenler var hepsine teşekkürler.
Ben zaman geçirmek için bildiğim konulara yardım etmek için geliyorum banada çok yardım edenler var hepsine teşekkürler.
HAWKARD Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 840 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #74 İyi insanlar iyi ki varlar diyebileceğin bir site burası. Arkadaşlık, tanışılmasa da aile ortamı, yardımlaşma gibi zor bulunabilecek değerler var burada. Kıymetini bilmeli.
İyi insanlar iyi ki varlar diyebileceğin bir site burası. Arkadaşlık, tanışılmasa da aile ortamı, yardımlaşma gibi zor bulunabilecek değerler var burada. Kıymetini bilmeli.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 31 Ocak 2023 #75 Yönetici arkadaşların herhangi bir ücret alıp almadığını bilmiyorum ama, biz sıradan üyeler gönüllü olarak yardım ediyoruz.
Yönetici arkadaşların herhangi bir ücret alıp almadığını bilmiyorum ama, biz sıradan üyeler gönüllü olarak yardım ediyoruz.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 31 Ocak 2023 #76 reptile dedi: Yönetici arkadaşların herhangi bir ücret alıp almadığını bilmiyorum ama, biz sıradan üyeler gönüllü olarak yardım ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15K mesaj ve 300'den fazla çözüm . Çok büyük bir gönlünüz var hocam.
reptile dedi: Yönetici arkadaşların herhangi bir ücret alıp almadığını bilmiyorum ama, biz sıradan üyeler gönüllü olarak yardım ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15K mesaj ve 300'den fazla çözüm . Çok büyük bir gönlünüz var hocam.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #77 Sağ olsun Recep Baltaş attığım 15 mesaj için mahallemdeki dönerciden döner yolluyor.