Technopat Sosyal 2023 Güncellemesi

Hocam dimension karanlık tema açmışsınız siz. Normal karanlık tema olması lazım. Dimension karanlık aydınlık farketmez hiçbir şekilde gözükmüyor mesaj sayıları.
Dimension'da gözükmesi lazım diğerlerini kullanmıyorum.

Bende niye kullanıcıların adının altında hiçbir şey gözükmüyor:

Daha fazla sekmesini bulamıyorum. Sosyal ayarlarına falan baktım göremedim.

Eki Görüntüle 1619877
Dimension tema karanlık-aydınlık farketmeden gözükmüyor hocam. Normal varsayılan aydınlık tema veya karanlık tema kullanmalısınız. Alıştığınız temayı değiştirince çok farklı geliyor biliyorum ama maalesef nedense dimension temada hiçbir şekilde gözükmüyor. Artık bir hata yüzünden mi yoksa zaten böyle mi bilmiyorum ama durum böyle.

@Emre C "İzle" butonunun mobilde çok büyük gözüktüğünü söyleyecektim ki bu konuyu okurken yeni sayfaya geçtiğimde tamamen kaldırdığınızı farkettim. Yine de haberiniz olsun.

Kar efektini koydulduktan sonra giden özellik acaba niye, neden gitti unutuldu mu? @Emre C
Kar efekti KS ifadesini gizliyor, gün içinde devre dışı bırakılacak ve çözülmüş olacak.
Ek olarak şöyle bir şey eklenebilir mi? Kategoride rozet sahibi olan kişiler mesaj yazmada bekleme süresine takılmaması gibi.
Rozetler sadece görünüş, rozet üzerinden ek yetki veremiyoruz henüz maalesef.
Takip sisteminin ayarlanabilir olması güzel olmuş ama izle butonu gereksiz yer kaplıyor.
Güzel olmuş da izle butonu çok büyük. Daha kullanışlı ufak bir tasarım yapılmalı.
İzle butonu hoş durmamış. Kişinin profiline tıklayıp oradan takibe alma yapılabilir mesela.
Neden herkesin postbitindeki izle yazıyor ki bunu profile taşımanın veya görmemenin bir yolu yok mu?
İzle butonun yeri güncellendi.
@Emre C hocam kategorilerde ön ek takibi nasıl olur? İndirim köşesinde sadece "Elektronik" ekine sahip konular açıldığında bildirim almak isterim. Varsa da ben bulamadım.
Öneri konusu vardı sanırım destekleyebilirsiniz fakat biraz abartı buluyorum bu öneriyi.
İzle-İzlemekten vazgeç butonu biraz daha altlara konulabilir bence. En ortada olunca göz ilk ona çarpıyor.
Hocam ön ek takip özelliği gelecek mi?
Cevapladım.

Keşke işletim sistemimizin gözükeceği kısmı kapatıp açma kutucuğu geri gelse... Bu kadar şey getirdiniz bir tek onu getiremediniz. Saçmalık.

Not: Hakaret değil eleştiridir.
Ne yazık ki bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Belki özel olarak bizzat kendimiz sıfırdan yapabiliriz o da zaman isteyen bir şey.

@Emre C hocam makroları nasıl kullanacağız ekledim ama pek bir şey bulamdaım ve bu izle yeri ileride tasarım değisecek mi?
Çünkü mobil sürümde biraz sırıtıyor teşekkürler.
Makroları paragraft biçiminin yanındaki üç noktadan kullanabilirsiniz.
İzle butonu çok büyük.
Dimension'da gözükmesi lazım diğerlerini kullanmıyorum.
Eki Görüntüle 1619877
Dimension temasında gözükmeme bilgimiz dahilinde, düzeltilecek.

@Emre C "İzle" butonunun mobilde çok büyük gözüktüğünü söyleyecektim ki bu konuyu okurken yeni sayfaya geçtiğimde tamamen kaldırdığınızı farkettim. Yine de haberiniz olsun.
Kaldırmadık, yerini değiştirdik. Profilden görüntüleyebilirsiniz.

Gözünüzü seveyim şu kar efektini kaldırın.

Gözünüzü seveyim şu kar efektini kaldırın.
Hocam bu kadar nefret ediyorsanız Sosyal seçeneklerinden kaldırabilirsiniz. Gün içerisinde kaldırılacakmış zaten.

Bu ayarın tikini açıp kaydedince kar efekti gidiyor.

@Emre C sağ üstte ismimize tıklayınca "Durumunuzu güncelleyin" kısmı sonradan mı eklendi yoksa ben mi yeni görüyorum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…