Hocam dimension karanlık tema açmışsınız siz. Normal karanlık tema olması lazım. Dimension karanlık aydınlık farketmez hiçbir şekilde gözükmüyor mesaj sayıları.
Bende niye kullanıcıların adının altında hiçbir şey gözükmüyor: Eki Görüntüle 1619877
Daha fazla sekmesini bulamıyorum. Sosyal ayarlarına falan baktım göremedim.
Dimension tema karanlık-aydınlık farketmeden gözükmüyor hocam. Normal varsayılan aydınlık tema veya karanlık tema kullanmalısınız. Alıştığınız temayı değiştirince çok farklı geliyor biliyorum ama maalesef nedense dimension temada hiçbir şekilde gözükmüyor. Artık bir hata yüzünden mi yoksa zaten böyle mi bilmiyorum ama durum böyle.
@Emre C "İzle" butonunun mobilde çok büyük gözüktüğünü söyleyecektim ki bu konuyu okurken yeni sayfaya geçtiğimde tamamen kaldırdığınızı farkettim. Yine de haberiniz olsun.
@Emre C hocam kategorilerde ön ek takibi nasıl olur? İndirim köşesinde sadece "Elektronik" ekine sahip konular açıldığında bildirim almak isterim. Varsa da ben bulamadım.
@Emre C hocam makroları nasıl kullanacağız ekledim ama pek bir şey bulamdaım ve bu izle yeri ileride tasarım değisecek mi?
Çünkü mobil sürümde biraz sırıtıyor teşekkürler.
Bende niye kullanıcıların adının altında hiçbir şey gözükmüyor: Eki Görüntüle 1619877
Daha fazla sekmesini bulamıyorum. Sosyal ayarlarına falan baktım göremedim.
@Emre C "İzle" butonunun mobilde çok büyük gözüktüğünü söyleyecektim ki bu konuyu okurken yeni sayfaya geçtiğimde tamamen kaldırdığınızı farkettim. Yine de haberiniz olsun.