Technopat Sosyal 2024 Planlarımız

502 BadGateway hatasını da çözersiniz değil mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bana ilk olarak Wordpress'ten raporlandı. Demek Sosyal'de de var. Sosyal'den hiç raporlanmaması ise şaşırtıcı @Emre C
Aslında ben bu konu hakkında @Girdap ile 16 Ekim'de özel mesaj bölümünden konuştum hocam. 30-40 dakika aynı görseli konuya yüklemeye çalıştım, başta ne kopyala yapıştır ile ne tutup çekme ile ne de görsel yükleme butonuyla çözemedim.

Hayır hocam, buyrun. 22 numaralı mesaj.
GIF'i MariaDB 10.11 ve XenForo 2.3 sonrası getirmeyi planlıyoruz.

Ben bu hatayı bir kere aldıktan sonra ikinci defada yükleyebiliyordum ama siteye kısa bir süre boyunca hiçbir şekilde erişmeme izin vermiyordu. Her durumda bu kadar uğraştırmıyor sanırım.
Sürükle bırak eklentisinden dolayı oluyor. İkinci defaya da izin vermiyor bazen kafasına göre. Görsel yükle butonu kullanıldığında problem yok. Bu Drag&Drop özelliğinin düzeltilmesi gerek. Tespitini yapmıştık ama geliştiricisine yazılmalı sanırım.

Çek - Bırak çökerttikten sonra Görsel yükle’de gelmiyor bir süre. Direkt olarak Görsel yükle kullanılmalı. Evet diğer taraftan biz bu konuyu ben moderasyonda iken konuşmuştuk.

Ek olarak bence Ana Sayfa şu şekilde değiştirilmeli. İki site de aynı altyapıda ama birisinde dinamik ana sayfa var. Forum hızlıyken ilgili kullanıcı ilgili mesajı olması gerektiği saatte göremezse geçmiş olsun. Kimse uzun uzun sayfalar arası geçmekle uğraşmak istemiyor normal olarak. Sonra yardımlaşmak zorlaşıyor. Bu kaydırdıkça yeni konu yükleyen sistem getirilirse millet tüm konulara tık tık göz gezdirebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…