reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 29 Ekim 2023 #81 Bor çıkaracak mıyız?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #82 reddline dedi: Bor çıkaracak mıyız? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum. Muhtemelen jelibon ile karışık çıkarırlar.
reddline dedi: Bor çıkaracak mıyız? Genişletmek için tıkla... Ben de bunu merak ediyorum. Muhtemelen jelibon ile karışık çıkarırlar.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.341 Çözümler 16 Yer Batman 29 Ekim 2023 #83 @Recep Baltaş Bir de bu tarayıcı ve işletim sistemi logoları güncellenirse çok güzel olacak.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Ekim 2023 #84 ED Crasher dedi: Peki buradaki logolar ne zaman güncellenecek? Eki Görüntüle 1994873 Eki Görüntüle 1994874 Eki Görüntüle 1994875 Genişletmek için tıkla... Bunlar da 2.3 ile güncellenecek. Elle müdahale etmeyi sevmiyorum. ED Crasher dedi: @Recep Baltaş Bir de bu tarayıcı ve işletim sistemi logoları güncellenirse çok güzel olacak. Eki Görüntüle 1994888 Genişletmek için tıkla... Bu üçüncü bir parti geliştirici ve biraz kıl bir arkadaş. Bu logoları kendimiz güncelleriz 2.3 geçişi sonrası. Hatırlatırsınız.
ED Crasher dedi: Peki buradaki logolar ne zaman güncellenecek? Eki Görüntüle 1994873 Eki Görüntüle 1994874 Eki Görüntüle 1994875 Genişletmek için tıkla... Bunlar da 2.3 ile güncellenecek. Elle müdahale etmeyi sevmiyorum. ED Crasher dedi: @Recep Baltaş Bir de bu tarayıcı ve işletim sistemi logoları güncellenirse çok güzel olacak. Eki Görüntüle 1994888 Genişletmek için tıkla... Bu üçüncü bir parti geliştirici ve biraz kıl bir arkadaş. Bu logoları kendimiz güncelleriz 2.3 geçişi sonrası. Hatırlatırsınız.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.341 Çözümler 16 Yer Batman 29 Ekim 2023 #85 Recep Baltaş dedi: Bu üçüncü bir parti geliştirici ve biraz kıl bir arkadaş. Bu logoları kendimiz güncelleriz 2.3 geçişi sonrası. Hatırlatırsınız. Genişletmek için tıkla... Bunun için bilet açmıştım orada duruyor zaten. @Recep Baltaş Bir de tema kasma sorunu var bunun için de bilet açmıştım ama bilet halen kapalı durumda. Son olarak KS etiketi şu şekilde olabilir. Son düzenleme: 29 Ekim 2023
Recep Baltaş dedi: Bu üçüncü bir parti geliştirici ve biraz kıl bir arkadaş. Bu logoları kendimiz güncelleriz 2.3 geçişi sonrası. Hatırlatırsınız. Genişletmek için tıkla... Bunun için bilet açmıştım orada duruyor zaten. @Recep Baltaş Bir de tema kasma sorunu var bunun için de bilet açmıştım ama bilet halen kapalı durumda. Son olarak KS etiketi şu şekilde olabilir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Ekim 2023 #86 Dimension kasıyor değil mi?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.341 Çözümler 16 Yer Batman 29 Ekim 2023 #87 Recep Baltaş dedi: Dimension kasıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece üst resim paralex efekt açıkken kasıyor isterseniz bilet idsini atabilirim.
Recep Baltaş dedi: Dimension kasıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece üst resim paralex efekt açıkken kasıyor isterseniz bilet idsini atabilirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Ekim 2023 #88 ED Crasher dedi: Sadece üst resim paralex efekt açıkken kasıyor isterseniz bilet idsini atabilirim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme sonrası düzelmezse geliştiricisine ticket açarız.
ED Crasher dedi: Sadece üst resim paralex efekt açıkken kasıyor isterseniz bilet idsini atabilirim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme sonrası düzelmezse geliştiricisine ticket açarız.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.341 Çözümler 16 Yer Batman 29 Ekim 2023 #89 Recep Baltaş dedi: Güncelleme sonrası düzelmezse geliştiricisine ticket açarız. Genişletmek için tıkla... Sadece efetkt açıkken üst resim sayfa ile birlikte senkronize bir şekilde hareket etmiyor şuanlık paraleks kapalı bir şekilde kullanıyorum. (düzelene kadar)
Recep Baltaş dedi: Güncelleme sonrası düzelmezse geliştiricisine ticket açarız. Genişletmek için tıkla... Sadece efetkt açıkken üst resim sayfa ile birlikte senkronize bir şekilde hareket etmiyor şuanlık paraleks kapalı bir şekilde kullanıyorum. (düzelene kadar)
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.027 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #90 2. el bölümüne daha çok filtreleme özelliği gelsin. Satılık seçeneğine tıkladığımızda ne aradığımızı yazıp tüm sonuçlara ulaşmak istiyoruz.
2. el bölümüne daha çok filtreleme özelliği gelsin. Satılık seçeneğine tıkladığımızda ne aradığımızı yazıp tüm sonuçlara ulaşmak istiyoruz.