S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Kasım 2020 #31 Animeci var animeci, en önemli detay. Kırmızı veya turuncu forumda var mı? Hayır.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 30 Kasım 2020 #32 Yalnız, annenize kibar konuşmanız ile forum ilişkisini anlamadım. Konuşurken mi yazım kuralına uydunuz? Neyse, 1000 mesaj hayırlı olsun.
Yalnız, annenize kibar konuşmanız ile forum ilişkisini anlamadım. Konuşurken mi yazım kuralına uydunuz? Neyse, 1000 mesaj hayırlı olsun.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 30 Kasım 2020 #33 hadwiger dedi: Şu siteyi keşfettiğimden beri ceza almıyorum. Welcome Genişletmek için tıkla... Favorilere ekleyeyim o halde
hadwiger dedi: Şu siteyi keşfettiğimden beri ceza almıyorum. Welcome Genişletmek için tıkla... Favorilere ekleyeyim o halde
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Kasım 2020 #34 Fernando Muslera dedi: Moderatörlerin bir sözü vardı. ''Uyarmayınız, raporlayınız.'' Genişletmek için tıkla... Efe Keskin'in bir sözü vardı. "Artık her yerde yazım kurallarına uyuyorum."
Fernando Muslera dedi: Moderatörlerin bir sözü vardı. ''Uyarmayınız, raporlayınız.'' Genişletmek için tıkla... Efe Keskin'in bir sözü vardı. "Artık her yerde yazım kurallarına uyuyorum."
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 30 Kasım 2020 #35 orXzaz dedi: Forumda uyarmak ceza sebebidir. Genişletmek için tıkla... Bence olmamalı. Sonuçta hepimiz hatalarımız ile büyüyüp yetişiyoruz. Uyarıp raporlasak olmuyor mu mesela?
orXzaz dedi: Forumda uyarmak ceza sebebidir. Genişletmek için tıkla... Bence olmamalı. Sonuçta hepimiz hatalarımız ile büyüyüp yetişiyoruz. Uyarıp raporlasak olmuyor mu mesela?
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2020 #36 Ayrıca her ne kadar ağır kurallara sahip bir site olsak da bir kuruluş amacına da sahibiz.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 30 Kasım 2020 #37 Fernando Muslera dedi: Artık her yerde yazım kurallarına uyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bak ben bile böyle kesin olarak bir şey söyleyemem, dikkatsizlikten şu an bile yazım hatası yapmış olabilirim.
Fernando Muslera dedi: Artık her yerde yazım kurallarına uyuyorum. Genişletmek için tıkla... Bak ben bile böyle kesin olarak bir şey söyleyemem, dikkatsizlikten şu an bile yazım hatası yapmış olabilirim.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 30 Kasım 2020 #38 647624518 dedi: Bence olmamalı. Sonuçta hepimiz hatalarımız ile büyüyüp yetişiyoruz. Uyarıp raporlasak olmuyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... Olmaz, raporlamak yeterlidir.
647624518 dedi: Bence olmamalı. Sonuçta hepimiz hatalarımız ile büyüyüp yetişiyoruz. Uyarıp raporlasak olmuyor mu mesela? Genişletmek için tıkla... Olmaz, raporlamak yeterlidir.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Kasım 2020 #39 Denji dedi: Ayrıca her ne kadar ağır kurallara sahip bir site olsak da bir kuruluş amacına da sahibiz. Genişletmek için tıkla... Kurallar bu kadar ağır olmasaydı Kızlar Soruyor'dan bir farkımız olmazdı. Zakramoreas dedi: Olmaz, raporlamak yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Bu ara rapor sistemini çok kullanıyorum, ceza almam umarım.
Denji dedi: Ayrıca her ne kadar ağır kurallara sahip bir site olsak da bir kuruluş amacına da sahibiz. Genişletmek için tıkla... Kurallar bu kadar ağır olmasaydı Kızlar Soruyor'dan bir farkımız olmazdı. Zakramoreas dedi: Olmaz, raporlamak yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Bu ara rapor sistemini çok kullanıyorum, ceza almam umarım.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 30 Kasım 2020 #40 Denji dedi: Ayrıca her ne kadar ağır kurallara sahip bir site olsak da bir kuruluş amacına da sahibiz. Genişletmek için tıkla... Kurallar böyle olmasa idi, sence böyle bir konu açılabilir miydi? Bence hayır.
Denji dedi: Ayrıca her ne kadar ağır kurallara sahip bir site olsak da bir kuruluş amacına da sahibiz. Genişletmek için tıkla... Kurallar böyle olmasa idi, sence böyle bir konu açılabilir miydi? Bence hayır.