Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 31 Mayıs 2017 #11 Bu arada Youtube'un gizli gece modu varmış. Make Use Of adlı haber sitesinde denk gelmiştim galiba. Nasıl aktifleştirileceği anlatılıyordu da bakmadım gerekli görmediğimden.
Bu arada Youtube'un gizli gece modu varmış. Make Use Of adlı haber sitesinde denk gelmiştim galiba. Nasıl aktifleştirileceği anlatılıyordu da bakmadım gerekli görmediğimden.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Mayıs 2017 #12 XenForo 2.0 ile tasarım değişecek. O da bu yıl olabilir. Sene sonuna ancak çıkar.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mayıs 2017 #13 Yeniliklere açık olmak ve takip edip geçmek iyidir tabii ama doğrusunu söylemek gerekirse ben şimdiki tasarımını çok daha beğeniyorum. Sade, şık ve daha kolay geliyor gözüme. Tabii bu alıştığım için de olabilir. Hayırlısı olsun.
Yeniliklere açık olmak ve takip edip geçmek iyidir tabii ama doğrusunu söylemek gerekirse ben şimdiki tasarımını çok daha beğeniyorum. Sade, şık ve daha kolay geliyor gözüme. Tabii bu alıştığım için de olabilir. Hayırlısı olsun.