Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #21 Azulaa dedi: Merak etme gereksiz cezalar toxic üyeler derken 1 aya bunalırsın. Genişletmek için tıkla... Ben nedense bu gereksiz cezalarla karşılaşmıyorum. Kuralları okumadığınız için başınıza geliyor olmasın?
Azulaa dedi: Merak etme gereksiz cezalar toxic üyeler derken 1 aya bunalırsın. Genişletmek için tıkla... Ben nedense bu gereksiz cezalarla karşılaşmıyorum. Kuralları okumadığınız için başınıza geliyor olmasın?
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 20 Nisan 2021 #22 237683 dedi: Seni sevmiyoruz, seni burada görmek istemiyoruz, bir daha gelme buraya. Genişletmek için tıkla... Senin lafınla gidecek değilim . Şaka bir yana demek istediğim şey haksızlık ya da büyük bir linç.
237683 dedi: Seni sevmiyoruz, seni burada görmek istemiyoruz, bir daha gelme buraya. Genişletmek için tıkla... Senin lafınla gidecek değilim . Şaka bir yana demek istediğim şey haksızlık ya da büyük bir linç.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #23 Ruter dedi: Ben nedense bu gereksiz cezalarla karşılaşmıyorum. Kuralları okumadığınız için başınıza geliyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Hemen okuyorum .
Ruter dedi: Ben nedense bu gereksiz cezalarla karşılaşmıyorum. Kuralları okumadığınız için başınıza geliyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Hemen okuyorum .