Technopat Sosyal Başka Hesaba Giriyor

Konuyla İlgili Aynı Sorunu Yaşayan var mı ?

• Evet bu sorun bende de var...

Oy: 7 87,5%
  • Hayır bu sorun bende yok...

Oy: 1 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarda başka hesapta gözüktüm. Telefondan baktım onda da başka hesapta. Çıkış yapana kadar göbeğim çatladı. Çıkmayı başardım ama bu seferde kendi hesabıma girmem çok zor oldu. Sitede sorun var herhalde.

@nutsSincapı Bana da aynı kişi geldi. Hatta ilk girdiğimde korktum dedim bu kim? Mart'a kadar ban yemiş birde. Sonra acaba Wi-Fi'me başkası falan mı bağlanıyor diye düşündüm. Kafam karıştı. Çıkış yapıp kendi hesabıma ulaştım fakat sonunda. Gerçi şimdi de girmeye çalıştığımda çok yavaş ve bazen bir güvenlik duvarı sitesine yönlendiriyor. Umarım bir çözüm bulurlar.

Arkadaşlar sitede son zamanlarda sitede bir yavaşlama mevcut biraz önce girdiğimde ise otomatikman @DevrimCHE isimli üyenin profilinde buldum kendimi sanki kendi bilgisayarımdan giriş yapmışım gibi. Neler oluyor ?

Teknik bir sorun var sanırım, Technopat facebook sayfasında durum bu şekilde anlatıldı ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…