Technopat Sosyal Başka Hesaba Giriyor

Konuyla İlgili Aynı Sorunu Yaşayan var mı ?

• Evet bu sorun bende de var...

Oy: 7 87,5%
  • Hayır bu sorun bende yok...

Oy: 1 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun technopata girecektim google'a yazdim girdim ve neyle karsilasayim benim her zaman acik olan hesabimdan cikmis ve erdi vatansever adli bir hesaba giris yapmis simdiden hesaba sahip arladasa ozur diliyorum ve moderatorlerimize danisma istiyorum.
Eski hesabimin adi: smtyldrn

@MF @YKTYN @Ali Güngör @Recep Baltaş

Merhaba arkadaşlar ben @Batuhan Berk bugün sosyal'in 2-3 kez çökmesinin ardından sosyale girdiğimde kendi hesabımdan çıkmış DevrimCHE adında bir hesapta bulmuştum kendimi. Çıkış yapamıyorum, tarayıcı değiştirdim fayda etmiyor. Şuan utku koçak diye bir arkadaşın hesabındayım, recep baltaşın hesabına ulaşmamdan önce sorunu çözermisiniz yoksa kendimi durduramayabilirim.

Sayın site adminleri, Facebook hesabım ile siteye giriş yapinca başkasının hesabi ile giriş yapıyorum. Yetkililerin dikkatine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devrim che kimse bende ona denk geldim, şuan senin hesabın denk geldi kusura bakma kardeş. Çıktım bile, kim bilir benim hesap ne alemde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Erdi Vatansever oldum. Adım Tuna Yücer. Çok endişeliyim.

Teknopat sosyal bölümüne ben daha kullanıcı girişi yapmadan başka kullanıcı isimleriyle hesap açık gözüküyor ve mesajlarını görebiliyorum. Forumla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum sosyal bölümüyle ilgili gerekli tespit ve denetimlerinin yapılmasını öneririm ve sitede bir ağırlık söz konusu bu sorunu benim gibi yaşayanlar var mı bilinmez ama bu konuyu yöneticilerin görmesinde fayda var @recepbaltaş

Evet az önce bana da oldu. Resim paylaşıyorum.
Sayfaya facebook üzerinden giriş yap dediğimde devamlı giriş yapılıyor yazıyor en sonunda başka bir hesaba girmiş ama sayfayı yenileyince değişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…