Technopat Sosyal Başka Hesaba Giriyor

Konuyla İlgili Aynı Sorunu Yaşayan var mı ?

• Evet bu sorun bende de var...

Oy: 7 87,5%
  • Hayır bu sorun bende yok...

Oy: 1 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerli forum yüneticileri, az önce Technopat'a giriş yapacakken farkettimki hesabım takılmış. @rlanders ve @Silinen üye adlı kullanıcılar arasında değişip duruyor. "Bir güvenlik hatası gerçekleşti litfen sayfayı yenileyin." uyarısı veriyor. Sayfayı yenileyince @Silinen üye kullanıcısına geçiyor. Tekrar uyarı veriyor. Sayfayı yenileyince @rlanders kullanıcısına giriyor. Böyle döngü devam ediyor. Bundan 5 - 10 yenileme ile kurtulmayı başardım. Bu sorunu çözerseniz minnettar kalırım. Böyle takılmasını istemiyorum. Lütfen bu sorunu kısa sürede çözün. Bu sorunun önbellekle alakalı bir nedeni olur mu ?

Önbellek temizliği yaptım fakat yanılmıyorsam "Etkinlik Akışı" bölümüne girdiğimde bu hesaba girdi.

Bende bu hesaptan giriyorum. Arkadaş hakkını helal etsin. Şimdi çıkış yapıyorum.

Aynı problem bende oldu, şu an düzeldi. Ben de rastgele iki kullanıcı sanıyordum, herkes aynı kullanıcılardan giriş yapıyor gözüküyormuş. Bizim hesapların güvenliğinde sıkıntı yok ama bu iki hesabın sahipleri forumda aktif kullanıcıysa onlar için sıkıntılı bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…