R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Aralık 2021 #1 Bildirim butonuma sürekli bildirim geliyor. Ve benimle alakası olmayan bildirimler. Mesela aynı konuya cevap verdiğim kişi bana değil başka kişiye cevap verdiğinde bana bildirim geliyor. Ve bundan rahatsız oluyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?
Bildirim butonuma sürekli bildirim geliyor. Ve benimle alakası olmayan bildirimler. Mesela aynı konuya cevap verdiğim kişi bana değil başka kişiye cevap verdiğinde bana bildirim geliyor. Ve bundan rahatsız oluyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 6 Aralık 2021 #2 Konuyu takip etmeyi bırakmayı denedin mi?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Aralık 2021 #3 oguzhansr40 dedi: Konuyu takip etmeyi bırakmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Takip etmediğim konularda bile bildirim geliyor.
oguzhansr40 dedi: Konuyu takip etmeyi bırakmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Takip etmediğim konularda bile bildirim geliyor.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 6 Aralık 2021 #4 Hesap detaylarına gelip sosyal seçeneklerine tıklayıp aşağılara doğru indiğinizde bildirimler bölümü olacak. Oradan şunu kapatın.
Hesap detaylarına gelip sosyal seçeneklerine tıklayıp aşağılara doğru indiğinizde bildirimler bölümü olacak. Oradan şunu kapatın.
4 489526 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 375 Çözümler 4 6 Aralık 2021 #5 Sürprizbozan: cevap gelmiş zaten Hesap detaylarına gelip sosyal seçeneklerine tıklayıp aşağılara doğru indiğinizde bildirimler bölümü olacak. Oradan şunu kapatın. Eki Görüntüle 1234800 [/QUOTE] Son düzenleme: 6 Aralık 2021
Sürprizbozan: cevap gelmiş zaten Hesap detaylarına gelip sosyal seçeneklerine tıklayıp aşağılara doğru indiğinizde bildirimler bölümü olacak. Oradan şunu kapatın. Eki Görüntüle 1234800 [/QUOTE]