6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 10 Şubat 2024 #11 horrorcity dedi: Benim 84 mesajım var ve konu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dünya ve Türkiye gündeminde konu açmak için 500 mesaja ihtiyacınız var.
horrorcity dedi: Benim 84 mesajım var ve konu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dünya ve Türkiye gündeminde konu açmak için 500 mesaja ihtiyacınız var.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #12 Silinen üye dedi: Hata alırsın büyük ihtimalle konuyu aç tuşuna bastığında. Genişletmek için tıkla... Acaba Technopat ekibi şartları değiştirmiş olabilir mi çünkü hiçbir hata almadım bu konuyu açarken. 632270 dedi: Dünya ve Türkiye gündeminde konu açmak için 500 mesaja ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Pardon şimdi anladım.
Silinen üye dedi: Hata alırsın büyük ihtimalle konuyu aç tuşuna bastığında. Genişletmek için tıkla... Acaba Technopat ekibi şartları değiştirmiş olabilir mi çünkü hiçbir hata almadım bu konuyu açarken. 632270 dedi: Dünya ve Türkiye gündeminde konu açmak için 500 mesaja ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Pardon şimdi anladım.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #13 horrorcity dedi: Acaba Technopat ekibi şartları değiştirmiş olabilir mi çünkü hiçbir hata almadım bu konuyu açarken. Pardon şimdi anladım. Genişletmek için tıkla... Burası konu dışı kategorisi.
horrorcity dedi: Acaba Technopat ekibi şartları değiştirmiş olabilir mi çünkü hiçbir hata almadım bu konuyu açarken. Pardon şimdi anladım. Genişletmek için tıkla... Burası konu dışı kategorisi.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #14 Ama bazı normal konulara niye mesaj yazamıyorum onu anlamadım.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #15 horrorcity dedi: Ama bazı normal konulara niye mesaj yazamıyorum onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bazı kategorilerin şartları var. Sadece Dünya ve Türkiye gündemi değil.
horrorcity dedi: Ama bazı normal konulara niye mesaj yazamıyorum onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bazı kategorilerin şartları var. Sadece Dünya ve Türkiye gündemi değil.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #16 Silinen üye dedi: Bazı kategorilerin şartları var. Sadece dünya ve Türkiye gündemi değil. Genişletmek için tıkla... Onları nereden öğrenebilirim?
Silinen üye dedi: Bazı kategorilerin şartları var. Sadece dünya ve Türkiye gündemi değil. Genişletmek için tıkla... Onları nereden öğrenebilirim?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #17 horrorcity dedi: Onları nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum.