A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor.
Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Aralık 2020 #2 anomalynx dedi: Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Yasak yemiş olabilir misiniz? Veya blog oluşturulurken değerlendirme kapatılmıştır.
anomalynx dedi: Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Yasak yemiş olabilir misiniz? Veya blog oluşturulurken değerlendirme kapatılmıştır.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 28 Aralık 2020 #3 anomalynx dedi: Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı bloglar için değerlendirmeler kapalı oluyor, ondan veremiyor olabilirsiniz.
anomalynx dedi: Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bazı bloglar için değerlendirmeler kapalı oluyor, ondan veremiyor olabilirsiniz.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 28 Aralık 2020 #4 anomalynx dedi: Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Her blog derecelendirilmiyor. Blog derecelendirmesi yazarın isteğine bağlı olarak açılıp kapanabiliyor.
anomalynx dedi: Merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorunum başlıktaki gibi. Blogun başında "derecelendir" butonu çıkması gerekirken bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Her blog derecelendirilmiyor. Blog derecelendirmesi yazarın isteğine bağlı olarak açılıp kapanabiliyor.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 -Beta'dan Finale Windows 8- |1. Bölüm|: Milestone 1 ve 2 | Technopat Sosyal mesela bu blog. Biri derecelendirme yapmış ancak ben yapamıyorum. Ceza da yemedim, en azından profilimde öyle gözüküyor.
-Beta'dan Finale Windows 8- |1. Bölüm|: Milestone 1 ve 2 | Technopat Sosyal mesela bu blog. Biri derecelendirme yapmış ancak ben yapamıyorum. Ceza da yemedim, en azından profilimde öyle gözüküyor.