Technopat Sosyal ceza sistemi hakkında önerim

  • Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum ne alaka? Foruma daha geçen sene kayıt olup şu an binlerce mesajı olan bilgili insanlar var burada. Forum senin mantığına göre çalışsaydı o kişiler şu anda mesaj yazamayıp yardımcı olamıyordu kimseye.
 

Kardeşim sadece mesaj olarak yapabilecekler ve yapabilmesi için kendisininde o kadar measjı olabilecek isteyen yapmasın.
 
Bunu değiştiremezler, nedenini söyleyeyim direkt olarak -------> Her açılan konu güncel bir içerik demek. Bu da Google sonuçlarında tepeye oynamak demek. Bu da reklam demek. Reklam demek para demek. Uzar gider.
Hocam orasını bilemem fakat bu dediğim gibi konu açanların yüksek çoğunluğu araştırmıyor. Bakın cidden her gün görüyorum bu konuları ve her girip baktığımda cevaplar aynı çünkü cevap veren dostlarım zaten bin kere aynı konuyu cevaplamışlar. Çevremde çok böyle insan vardı lise zamanında, araştırmayıp hazıra konmayı bekleyenler.
 
2014 üyesisin ama bir şeyden haberin yok. Keyfimizden daha önce açılmış konu üzerine konu açmıyoruz. Yeni konu anasayfaya direkt düşüyor. Daha önce açılmış konu düşmüyor. Ancak konu üzerinde daha önce yazanlara bildirim geliyor. Kapış ?
 
Dediğim o değil ki. Diyorum ki zaten bir ton konu açılmış ve bir ton cevap almış. O konuları inceleyip sorduğun sorunun cevabını bulabilirsin. Zaten daha önce açılmış konu da senin soruna yanıt yoksa o zaman açarsın ama verdiğim örnek olan "Yazılıma nereden başlanır?" sorusu zaten çok basit bir soru ve cevapları çok benzer kapiş?
 
Belki bu insanlar farklı alanlarda yazılıma başlayacak? Belki birisi web diğeri gömülü devre, bir başkası da Mac için yazılım yapacak? Herkesin sorusu farklı olabilir.
 
Bu saçma bence, onun harici olabilir.
 
Bunu değiştiremezler, nedenini söyleyeyim direkt olarak -------> Her açılan konu güncel bir içerik demek. Bu da Google sonuçlarında tepeye oynamak demek. Bu da reklam demek. Reklam demek para demek. Uzar gider.
Böyle bir kaygımız olsaydı her gün binlerce ban atmazdık Şu anda DH'den sonra Türkiye'nin en büyük ikinci teknoloji sitesiyiz ve bu kadar katı kurallara rağmen bir aksilik olmazsa 5~10 sene içinde 1. sıraya çıkacağız.
 
Belki bu insanlar farklı alanlarda yazılıma başlayacak? Belki birisi web diğeri gömülü devre, bir başkası da Mac için yazılım yapacak? Herkesin sorusu farklı olabilir.
Onun farkındayım Recep hocam da benim buradaki sitemim araştırmadan konu açanlara. Burası büyük bir forum ve bir konu hakkında çok fazla açılmış konu var. Önce onlara bakılmalı.
 
bir başkası açık açık tehdit ediyor milleti başka bir konuda ama ceza almıyor.
Bahsettiğiniz kişi moderatör ise konu linkini paylaşırsanız kontrol edebiliriz. Üyeyse de rapor sistemini kullanabilirsiniz, her mesajı kontrol etmemiz mümkün değil ne yazık ki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…