Technopat sosyal çok sık yavaşlıyor

Yer
Başkent
Arkadaşlar bir bende mi oluyor bilmiyorum, bir mesaj paylaşıyorum çok bekliyorum, düzelte tıklıyorum çok bekliyorum, beğene tıklıyorum yine aynı. Bunlar örnek sadece, sosyal çok kararsız. Biraz sorunsuz gidiyor bozluyor, sürekli böyle. Sosyal hariç başka sitelerde sorunum yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir bende mi oluyor bilmiyorum, bir mesaj paylaşıyorum çok bekliyorum, düzete tıklıyorum çok bekliyorum, beğene tıklıyorum yine aynı. Bunlar örnek sadece, sosyal çok kararsız. Biraz sorunsuz gidiyor bozluyor, sürekli böyle. Sosyal hariç başka sitelerde sorunum yok.
Bende de aynı sorun var üstelik bayadır var. Mesela konular arası hızlı geçiş yaparken başka bir konuya geçiş yaptığım zaman 5 dakika boyunca sayfanın yüklenmesini bekliyorum.

Arkadaşlar bir bende mi oluyor bilmiyorum, bir mesaj paylaşıyorum çok bekliyorum, düzete tıklıyorum çok bekliyorum, beğene tıklıyorum yine aynı. Bunlar örnek sadece, sosyal çok kararsız. Biraz sorunsuz gidiyor bozluyor, sürekli böyle. Sosyal hariç başka sitelerde sorunum yok.

Siteye girerken, bildirim kısmını açarken vesaire de oluyor. Kendi internetimle de denedim, başka sitelere girdim hiçbirinde böyle bir sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı