Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.160 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #21 Dün 2 kere site hata verdi. Belki de Technopat bile bana atılan kızgınları kaldıramadı.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Nisan 2021 #22 charm dedi: Siz de fark ettiniz mi? Bugün Sosyal çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Şuanda bende akıyor. Belki internetinizde sorun vardır. Başka sitelerde durum ne?
charm dedi: Siz de fark ettiniz mi? Bugün Sosyal çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Şuanda bende akıyor. Belki internetinizde sorun vardır. Başka sitelerde durum ne?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 7 Nisan 2021 #23 kapadık_41 dedi: Her gün aynı konu açılıyor. Bende bi' yavaşlama falan yok . Genişletmek için tıkla... Haklısınız, bende bu tür konulara anlam veremiyorum. Muhtemelen internet bağlantılarında sorun var ya da yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı problem yaşıyorlar.
kapadık_41 dedi: Her gün aynı konu açılıyor. Bende bi' yavaşlama falan yok . Genişletmek için tıkla... Haklısınız, bende bu tür konulara anlam veremiyorum. Muhtemelen internet bağlantılarında sorun var ya da yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı problem yaşıyorlar.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #24 İbrahim Gürel dedi: Şuanda bende akıyor. Belki internetinizde sorun vardır. Başka sitelerde durum ne? Genişletmek için tıkla... Başka sitelerde sorun yok. Sadece burada.
İbrahim Gürel dedi: Şuanda bende akıyor. Belki internetinizde sorun vardır. Başka sitelerde durum ne? Genişletmek için tıkla... Başka sitelerde sorun yok. Sadece burada.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #25 Ben sosyale girmek 5 dk sürüyor ve bende mesaj atmak için 10 sn bekliyorum.
İnfinity88 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #26 charm dedi: Siz de fark ettiniz mi? Bugün Sosyal çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor. Daha güçlü hosting hizmeti veren bir yere geçmeleri lazım.
charm dedi: Siz de fark ettiniz mi? Bugün Sosyal çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor. Daha güçlü hosting hizmeti veren bir yere geçmeleri lazım.