STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 9 Ekim 2022 #101 GIF özelliği katılım tarihine veya mesaj sayısına göre açılmalı bence. Takip olayında da bildirimleri düzenleyebilirsek güzel olur.
GIF özelliği katılım tarihine veya mesaj sayısına göre açılmalı bence. Takip olayında da bildirimleri düzenleyebilirsek güzel olur.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #102 STR4NGE dedi: GIF özelliği katılım tarihine veya mesaj sayısına göre açılmalı bence. Takip olayında da bildirimleri düzenleyebilirsek güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bence de.
STR4NGE dedi: GIF özelliği katılım tarihine veya mesaj sayısına göre açılmalı bence. Takip olayında da bildirimleri düzenleyebilirsek güzel olur. Genişletmek için tıkla... Bence de.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 10 Ekim 2022 #103 Hocam sırf meraktan bir şey soracağım, Technopat sunucuları patates ile mi çalışıyor?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 10 Ekim 2022 #104 Konu göz ardı etme neden kaldırıldı?
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 10 Ekim 2022 #105 Konu göz ardı etme yapamıyorum. Kaldırıldı mı? @Emre C
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 11 Ekim 2022 #106 Emre C dedi: Önemli bir bug tespit edildi. Çözülünce tekrar aktif edilecek. Genişletmek için tıkla... TheAny dedi: Konu göz ardı etme neden kaldırıldı? Genişletmek için tıkla... totenritual dedi: Konu göz ardı etme yapamıyorum. Kaldırıldı mı? @Emre C Genişletmek için tıkla... Önemli bir bug tespit edildi. Çözülünce tekrar aktif edilecek.
Emre C dedi: Önemli bir bug tespit edildi. Çözülünce tekrar aktif edilecek. Genişletmek için tıkla... TheAny dedi: Konu göz ardı etme neden kaldırıldı? Genişletmek için tıkla... totenritual dedi: Konu göz ardı etme yapamıyorum. Kaldırıldı mı? @Emre C Genişletmek için tıkla... Önemli bir bug tespit edildi. Çözülünce tekrar aktif edilecek.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #107 Emre C dedi: Önemli bir bug tespit edildi. Çözülünce tekrar aktif edilecek. Genişletmek için tıkla... Sorun degil o kadar yenilik getiriyorsunuz her ay, normal bence bu tarz seyler. Umarim GIF'i en kisa sürede getirirsiniz.
Emre C dedi: Önemli bir bug tespit edildi. Çözülünce tekrar aktif edilecek. Genişletmek için tıkla... Sorun degil o kadar yenilik getiriyorsunuz her ay, normal bence bu tarz seyler. Umarim GIF'i en kisa sürede getirirsiniz.
Slyvio Borin Megapat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 446 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Antalya 12 Ekim 2022 #108 Aylık güncelleme ve yenilik konularını görmek oyun yama notlarını okumak gibi hissettiriyor.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 12 Ekim 2022 #109 proyic dedi: Hocam haraketli emoji gelicek mi? Genişletmek için tıkla... Hareketli emojiler var, örneğin Lord Raiden dedi: Gizleme eklentisi kapandı galiba. Tüm gizlediklerim geri gelmiş ve gizleme de yapamıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... TheAny dedi: Konu göz ardı etme neden kaldırıldı? Genişletmek için tıkla... totenritual dedi: Konu göz ardı etme yapamıyorum. Kaldırıldı mı? @Emre C Genişletmek için tıkla... Sorunlar çözülmüş olup konu göz ardı etme ve kategori göz ardı etme tekrar aktif edilmiştir. 530546 dedi: Yani aynı türden emotları iki kere atamama özelliği ile gelebilir. Genişletmek için tıkla... Bunun gelmesi zor. notmythier dedi: Technopat sunucuları patates ile mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Sorun nedir?
proyic dedi: Hocam haraketli emoji gelicek mi? Genişletmek için tıkla... Hareketli emojiler var, örneğin Lord Raiden dedi: Gizleme eklentisi kapandı galiba. Tüm gizlediklerim geri gelmiş ve gizleme de yapamıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... TheAny dedi: Konu göz ardı etme neden kaldırıldı? Genişletmek için tıkla... totenritual dedi: Konu göz ardı etme yapamıyorum. Kaldırıldı mı? @Emre C Genişletmek için tıkla... Sorunlar çözülmüş olup konu göz ardı etme ve kategori göz ardı etme tekrar aktif edilmiştir. 530546 dedi: Yani aynı türden emotları iki kere atamama özelliği ile gelebilir. Genişletmek için tıkla... Bunun gelmesi zor. notmythier dedi: Technopat sunucuları patates ile mi çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Sorun nedir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #110 Emre C dedi: Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde yine ufak çaplı baygınlık yaşadı. O yüzden demiş olabilir. 520 hatası almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Emre C dedi: Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde yine ufak çaplı baygınlık yaşadı. O yüzden demiş olabilir. 520 hatası almıştı yanlış hatırlamıyorsam.