Technopat Sosyal Ekim 2022 Güncellemesi

Hareketli emojiler var, örneğin

Sorunlar çözülmüş olup konu göz ardı etme ve kategori göz ardı etme tekrar aktif edilmiştir.

Bunun gelmesi zor.

Sorun nedir?

Farklı önerilerim de var ama yarın konu açıp detaylı bir şekilde yazacağım.

Hareketli emojiler var, örneğin

Sorunlar çözülmüş olup konu göz ardı etme ve kategori göz ardı etme tekrar aktif edilmiştir.

Bunun gelmesi zor.

Sorun nedir?

Bir şey sorabilir miyim? "Lütfen" kelimesi neden yasak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de konu açacakken sık karşılaştım, cidden neden acaba?
Başlıklar anlaşılabilir olsun ve Google'da aratıldığı zaman çıksın diye. "Acil yardım lazım" başlığındaki bir konu herhangi bir şey hakkında olabilir. Konuyu açmadan bilemem. Ayrıca konuda yer alan şey eğer insanların başına gelebilecek teknik bir arızaysa ve bununla ilgili bir çözüm sunulduysa Google'da aratıldığında bulunmasının önüne geçmiş oluyorsunuz. "Lütfen yardım edin", "Acil yardım lazım", "Acil içeri, pc açılmıyo" gibi başlıklar yaşanılan sorunu tarif etmedikleri gibi aratınca da bulmak konusunda sorun çıkarıyorlar. Onun dışında konu içinde neden yasak bilmiyorum.

Konu altında belirtmiştim, medya kısmını yakın zamanda açmayı düşünmüyoruz ne yazık ki.
Benim önerim hakkında ne düşünüyorsunuz? Gereksiz mi sizce, ona göre şartlarım karşılandığında açacağım. Öneriyi anlatamadıysam tekrar yazayım detaylıca.

Şu GIF gelsin artık Süleyman Çakır GIF'ı yapacağım heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…