Bütün sosyal acı çekerken bende durum stabil. Normalde "laughing villain" diye aratıp, çıkan görseli buraya atardım. Ama sizin durumunuzu kötüleştirmek istemiyorum.
Ben Quad9 DNS kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ama dün yoğunluktan dolayı galiba bir yavaşlama vardı. Türk Telekom alt yapısına bağlı Netspeed kullanıyorum. Türk Telekom DNS sunucularında bir sorun olabilir.
Gündelik hayatımızda sıkça duyduÄumuz DNS'in aslında ne olduÄunu, nasıl deÄiÅtirildiÄini, deÄiÅtirmenin ne iÅe yaradıÄını merak ettiniz mi? Bilgisayar ve
www.technopat.net
Hem bu fırsatı değerlendirip gizlilik ve güvenliğinizi artıran bir DNS geçiş yapabilirsiniz. Cloudflare DNS kullanırken bazı bot doğrulaması gibi sorunlar yaşardım. Quad9 DNS bu tarz sorunlar yaşamadığım gibi yasaklı olan bazı sitelere de giriş yapabiliyorum.
Hocalarım, bende hiç böyle bir sıkıntı olmadı ve site 1 defa bile yavaşlamadı. İnternet hızım 100Mbps olduğu için mi acaba? Yoksa sizin internetlerinizde mi sıkıntı var?
Sanki birileri download hızını gösteriyor .
Burst ama olsun. 120-130 arası değişiyor hızım.
Sitenin açılacağı yoksa zaten bağlanıyor yazıyor sol altta. Arkadaşta bağlantıyı kuruyor ama Cloudflare'e yönlendiriyor. Bu hata yüksek ihtimalle nadiren oluyordur. Bende de çok geçmişte olduydu bir iki kere o hata ama sorun yok artık.