Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.913 Makaleler 13 Çözümler 705 14 Ekim 2025 #11 MidI0ck dedi: @Emre C Hocam bu konuya ne oldu? Açmayı düşünüyor musunuz uçları? Genişletmek için tıkla... Böyle bir planımız bulunmamaktadır.
MidI0ck dedi: @Emre C Hocam bu konuya ne oldu? Açmayı düşünüyor musunuz uçları? Genişletmek için tıkla... Böyle bir planımız bulunmamaktadır.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 15 Ekim 2025 #12 Olsa iyi olurdu. Boş zamanıma denk gelirse yapabilirim ben. Tabii nasıl karşılanır bilemem.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.098 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #13 Bayram Reis dedi: Olsa iyi olurdu. Boş zamanıma denk gelirse yapabilirim ben. Tabii nasıl karşılanır bilemem. Genişletmek için tıkla... Bence de takip ettiğim diğer XenForo forumlarda uçları kullanarak çalıştırıyorum işleri ancak Technopat için mecbur HTML ile uğraşıyoruz.
Bayram Reis dedi: Olsa iyi olurdu. Boş zamanıma denk gelirse yapabilirim ben. Tabii nasıl karşılanır bilemem. Genişletmek için tıkla... Bence de takip ettiğim diğer XenForo forumlarda uçları kullanarak çalıştırıyorum işleri ancak Technopat için mecbur HTML ile uğraşıyoruz.