Technopat Sosyal Gif Avatar Özelliği Açıldı

Sınavlar falan derken geç gördüm ama yine de hayırlı olsun diyelim.

Foruma renk geldi, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Ancak bu özellikten önce de hareketli avatar koyuyordu herkes. Yoksa o farklı bir şey mi?

Hayırlı olsun. Ancak bu özellikten önce de hareketli avatar koyuyordu herkes. Yoksa o farklı bir şey mi?

Zaman zaman GIF koyma özelliği açılıyordu sunucu sürekli çökmeye başlayınca kapatıldı herhalde. Gördükleriniz de zamanında koyup silinmemiş olanlardır belki.

Şimdilik sadece profil afişi kısmına GIF ekledim

Valla çok güzel oldu aslında, kaç vakittir profilimdeki GIF'i hazır tutuyordum böyle bir an için .

@Emre C hocam GIF foruma yeniden yük bindirirse ve kaldırırsanız önceden de olduğu gibi kullanıcıların profilindeki GIF'ler hareket etmeye devam eder mi?

@Emre C hocam GIF foruma yeniden yük bindirirse ve kaldırırsanız önceden de olduğu gibi kullanıcıların profilindeki GIF'ler hareket etmeye devam eder mi?
Evet, ekli olanları etkilemez ama kaldırırsanız GIF özelliği kapalıyken, tekrar profil oynamayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…